Mancini už nedá Tévezovi šancu na návrat

Carlos Tévez.
Carlos Tévez. (Autor: TASR/AP)
TASR|18. nov 2011 o 11:59

Tévez chce po nezhodách s trénerom a vedením klub v čo najkratšom čase opustiť.

MANCHESTER. Tréner futbalistov Manchestru City Roberto Mancini definitívne zavrel dvere návratu argentínskeho futbalového útočníka Carlosa Téveza do klubu. Tevez sa pred niekoľkými dňami rozhodol ostať v rodnej krajine namiesto letu do Anglicka, kde mal absolvovať plánované stretnutie s vedením Manchestru City ohľadom jeho budúcnosti.

Taliansky kouč na piatkovej tlačovej konferencii odpovedal na otázku, či je ešte možné situáciu vyriešiť návratom kapitána do mužstva: "Nie, už si to nemyslím."

Dvadsaťsedemročný útočník v stretnutí skupinovej fázy Ligy majstrov 2011/2012 v Mníchove odmietol poslúchnuť pokyn trénera.

Tévez podľa prvotných informácii odmietol nastúpiť, neskoršie správy hovorili o odmietnutí rozcvičky, pretože bol podľa vlastných slov pripravený nastúpiť.

Vedenie klubu mu udelilo pokutu vo výške jeho štvortýždňového platu, no po zásahu Hráčskej únie ju muselo znížiť na polovicu.

Tévez strelil v 69 ligových zápasoch v drese "Citizens" až 44 gólov, no po nezhodách s trénerom a vedením chce klub v čo najkratšom čase opustiť.

Informovala agentúra Reuters.

Nachádzate sa tu:
Domov»Futbal»Anglicko»Mancini už nedá Tévezovi šancu na návrat