Manchester City na jar počíta s Tévezom

SITA|3. feb 2012 o 15:01

Situácia okolo futbalového útočníka Carlosa Téveza sa nevyjasnila ani po skončení zimného prestupového obdobia, Argentínčan je aj naďalej hráčom Manchestru City.

MANCHESTER.

Tréner aktuálneho lídra anglickej Premier League Roberto Mancini zároveň odmietol vylúčiť návrat problémového zakončovateľa do svojho tímu.

"Carlos momentálne reálne nie je kandidátom na základnú zostavu, ak sa však vráti a zapracuje na svojej kondícii, pokojne sa to môže zmeniť," vysvetlil Mancini prekvapujúce zaradenie odchovanca Bocy Juniors na 25-člennú súpisku pre jarnú časť sezóny. "Verím, že v ostatných týždňoch a mesiacoch trénoval," uzavrel Talian.

Ako je známe, Tévezove problémy v Man City sa začali jeho údajným odmietnutím zasiahnuť do duelu Ligy majstrov proti Bayernu Mníchov z pozície striedajúceho hráča, nasledovala pokuta a dištanc od klubu.

Rodák z Buenos Aires si nepomohol ani svojvoľným odchodom do vlasti a vynechaním tréningových jednotiek. Naposledy si 27-ročný útočník obliekol dres Manchestru City v septembri.

Nachádzate sa tu:
Domov»Futbal»Anglicko»Manchester City na jar počíta s Tévezom