Neslýchaná absencia profesionalizmu. Manchester City kritizuje Neapol

Jorginho.
Jorginho. (Autor: TASR/AP)
SITA|14. júl 2018 o 21:22

SSC Neapol dal Jorginhovi ultimátum, ktorým ho prinútil prestúpiť do Chelsea.

MANCHESTER. Zástupcovia Manchestru City sú nespokojní s prístupom prezidenta SSC Neapol Aurelia De Laurentiisa v prípade prestupu futbalistu Jorginha do konkurenčnej Chelsea.

Zdroje zo štruktúry klubu kritizujú "neslýchanú absenciu profesionalizmu" zo strany Laurentiisa.

V Manchestri tvrdia, že prezident SSC Neapol dal Jorginhovi ultimátum, ktorým ho prinútil podpísať kontrakt s londýnskym klubom.

Jorginho dostal ultimátum

Portál Goal.com ďalej informuje, že City sa už pred koncom uplynulej sezóny dohodli na podmienkach prestupu s klubom aj s talianskym stredopoliarom.

Jorginho mal dať jasne najavo, že jeho túžbou je spolupracovať s trénerom Manchestru City Pepom Guardiolom.

Z dôvodu platného kontraktu Sarriho s Neapolom však mala londýnska Chelsea požadovať ako súčasť zaplatenia odstupného aj prioritné právo na kúpu hráča.

De Laurentiis mal preto Jorginhovi oznámiť, že ak neprestúpi do Chelsea, bude musieť nechať vypršať zvyšné dva roky svojho kontraktu v Taliansku.

Dvadsaťšesťročný stredopoliar sa následne pre svoj pozitívny vzťah so Sarrim a túžbu odísť rozhodol prezidentovej ponuke prikývnuť.

Freda im uchmatol rival

Manchester City počas prestupového obdobia prišiel aj o možnosť podpísať Freda, keď Brazílčan prestúpil k mestskému rivalovi United.

Jorginho bol druhou alternatívou pre náhradu 33-ročného Fernandinha v tíme úradujúceho majstra Anglicka.

Pre dlhotrvajúcu identifikáciu prestupových cieľov a uzatvorenie prestupového obdobia v Premier League už o necelý mesiac je možné, že City nestihnú včas nájsť na trhu vhodnú náhradu.

Nachádzate sa tu:
Domov»Futbal»Taliansko»Neslýchaná absencia profesionalizmu. Manchester City kritizuje Neapol