Luongo sa bude liečiť dlhšie

TASR|16. dec 2008 o 11:07

Návrat brankára Roberta Luonga na klziská NHL je v nedohľadne. Frustrovaný gólman Vancouveru priznal, že jeho stav sa nezlepšuje.

VANCOUVER. Návrat brankára Roberta Luonga na klziská NHL je v nedohľadne. Frustrovaný gólman Vancouveru Canucks priznal pred zámorskými médiami, že jeho zdravotný stav po zranení slabín sa nezlepšuje tak, ako by on sám očakával.

"Necítil som sa na ľade tak, ako by som chcel. Nemalo to zmysel ďalej korčuľovať, lebo by som si to celé len zhoršil. Na ľad sa určite nevrátim, pokiaľ nebudem stopercentne fit," smútil kapitán a spoluhráč Pavla Demitru v tíme "kosatiek". Nemyslím, že som nástupom na ľad niečo uponáhľal, všetky kroky som robil podľa plánu, ktorý mi predostreli."

Jeho zranenie bude prehodnocované naďalej na týždennej báze a ako brankár, tak i manažment kanadského tímu chce byť v prvom rade trpezlivý. "Je to prvýkrát, keď sa borím so zranením slabín. Už keď som si myslel, že som OK, triesla vravia čosi iné," dodal Luongo.

Brankár, ktorého zastupujú pri jeho absencii na striedačku Cory Schneider a Curtis Sanford, nehral už od 22. novembra. Dovtedy mal vynikajúcu bilanciu 11-5-2, pričom pustil za svoj chrbát len 2,17 gólu v priemere.

Nachádzate sa tu:
Domov»Hokej»NHL»Luongo sa bude liečiť dlhšie