Lukáš Diviš ml. na tri roky do Kladna

SITA|2. aug 2007 o 18:14

BRATISLAVA 2. augusta (SITA/SVF) - Prihrávajúci smečiar slovenskej juniorskej volejbalovej reprezentácie Lukáš Diviš bude v budúcej sezóne obliekať dres českého Kladna. Po Michalovi Masnom, Františkovi ...

BRATISLAVA 2. augusta (SITA/SVF) - Prihrávajúci smečiar slovenskej juniorskej volejbalovej reprezentácie Lukáš Diviš bude v budúcej sezóne obliekať dres českého Kladna. Po Michalovi Masnom, Františkovi Ogurčákovi, Miroslavovi Tomášikovi, Branislavovi Skladanom a Petrovi Januškovi bude tak už šiestym Slovákom, ktorý bude patriť do kádra tohto klubu, ktorý v rokoch 1993, 1994, 1996, 2004 (ešte pod hlavičkou Chance Odolena Voda) a 2005 (už ako VK Kladno) získal titul majstra Česka, v uplynulej sezóne skončil vo štvrťfinále. Momentálne už v Kladne zo Slovákov hráva iba Branislav Skladaný.

Odchovanec OŠG Trenčín, ktorý siedmeho augusta oslávi 20. narodeniny, si najvyššiu slovenskú súťaž vyskúšal na hosťovaní v Púchove a v Nitre. V Kladne mu ponúkli trojročnú zmluvu. Naopak z Kladna do francúzskeho Beuavais odchádza slovenský reprezentant Peter Janušek. Ponuku z Kladna mal aj juniorský reprezentačný nahrávač Martin Vaško, ale ten zo študijných dôvodov pravdepodobne zostane vo Zvolene.


Nachádzate sa tu:
Domov»Halové športy»Volejbal»Lukáš Diviš ml. na tri roky do Kladna