Zaočkovaní fanúšikovia z Londýna môžu získať lístky na finále EURO zadarmo

Fanúšikovia pred Wembley na ME vo futbale (EURO 2020 / 2021).
Fanúšikovia pred Wembley na ME vo futbale (EURO 2020 / 2021). (Autor: TASR/AP)
SITA|6. júl 2021 o 21:47

Bude sa súťažiť aj o lístky do fanúšikovskej zóny na Trafalgarskom námestí.

BRATISLAVA. Dvaja obyvatelia Londýna získajú zadarmo lístky na finále majstrovstiev Európy vo futbale.

Podmienkou bude osvedčenie o prijatí aspoň prvej dávky vakcíny proti koronavírusu alebo o rezervačnom termíne očkovania plus následné zaradenie do tomboly.

Starosta Londýna Sadiq Khan sa týmto spôsobom snaží medzi fanúšikmi futbalu zvýšiť povedomie o očkovaní ako účinnej zbrani proti celosvetovej pandémii ochorenia COVID-19.


"Šťastný Londýnčan a jeho hosť sa môžu takýmto spôsobom zúčastniť na finálovom zápase ako hostia starostu Londýna," vyhlásil Sadiq Khan, cituje ho web orf.at.

Okrem dvoch šťastných Londýnčanov sa bude žrebovať aj 50 vstupeniek do fanúšikovskej zóny na Trafalgarskom námestí, ktorá je pre pandémiu koronavírusu počtom ľudí výrazne obmedzená.

Aj v tomto prípade sa môžu do tomboly o lístky do fanúšikovskej zóny uchádzať ľudia, ktorí zverejnia údaje o svojom očkovaní.

Angličania veria, že ich futbalisti sa prvýkrát v histórii prebojujú do finále majstrovstiev Európy.

V stredu zverenci Garetha Southgatea nastúpia v londýnskom futbalovom chráme Wembley v druhom semifinále ME 2020 proti hráčom Dánska.

Ešte predtým v utorok na rovnakom mieste zabojujú o postup do finále Taliani a Španieli. Finále sa bude konať rovnako na Wembley v nedeľu 11. júla.

Viac o EURO 2020 / 2021

Nachádzate sa tu:
Domov»EURO 2021»Zaočkovaní fanúšikovia z Londýna môžu získať lístky na finále EURO zadarmo