Krasič prirovnáva Fenerbahce k Juventusu

SITA|19. aug 2012 o 16:55

Čerstvá posila Fenerbahce Istanbul vyhlásila, že odchod z Juventusu nebol krokom späť v kariére.

ISTANBUL. Letná posila tureckého futbalového klubu Fenerbahce Istanbul Srb Miloš Krasič vyhlásil, že jeho nový klub je porovnateľný z Juventusom Turín a prestup do "krajiny polmesiaca" nebol krokom späť v jeho kariére.

"Pred prestupom som hovoril s bývalými hráčmi Fenerbahce. Mateja Kežman mi povedal, že Fenerbahce je obrovský klub s vynikajúcou atmosférou.

Nikola Lazetič mi zase prezradil, že napriek tomu, že neustále mení kluby, nikde nenašiel miesto porovnateľné s Istanbulom alebo Fenerbahce. Som šťastný, že som tu," vyhlásil nový spoluhráč slovenského reprezentanta Miroslava Stocha.

Za novú posilu zaplatilo Fenerbahce podľa klubového webu 7 miliónov eur. Dvadsaťsedemročný ofenzívny futbalista sa s vedením tureckého tímu dohodol na štvorročnej zmluve do 30. júna 2016.

Krasič opustil mužstvo talianskeho majstra po tom, ako sa dozvedel, že s ním už nepočítal tréner Antonio Conte. Odchovanec Vojvodiny Nový Sad prišiel do metropoly Piemontu v lete 2010 z CSKA Moskva za 15,5 milióna eur.

V poslednom čase mal problémy so zraneniami, v sezóne 2011/2012 nastúpil len na 330 minút. O Krasiča mali záujem aj Lazio Rím a Olympique Marseille.

Nachádzate sa tu:
Domov»Futbal»Ďalšie súťaže»Krasič prirovnáva Fenerbahce k Juventusu