Košice získali mladého reprezentanta Skalického

Pavol Skalický si zahral aj na MS do 20 rokov.
Pavol Skalický si zahral aj na MS do 20 rokov. (Autor: ILUSTRAČNÉ TASR)
SITA|16. jan 2014 o 16:06

Pavol Skalický, rodák z Gelnice, už v Košiciach absolvoval vo štvrtok tréning.

KOŠICE. Vicemajster slovenskej hokejovej extraligy HC Košice angažoval útočníka Pavla Skalického.

Osemnásťročný mladík v tejto sezóne hral v extraligovom HK Orange 20 a predstavil sa aj na juniorských majstrovstvách sveta vo švédskom Malmö.

Rodák z Gelnice už v Košiciach absolvoval vo štvrtok tréning. "S jeho materským klubom HK Spišská Nová Ves sme sa dohodli na hosťovaní do konca sezóny," potvrdil pre hokej.sk generálny manažér HC Košice Juraj Bakoš.

Richard Mráz ide do Nitry

Útočník účastníka Kontinentálnej hokejovej ligy (KHL) Slovana Bratislava Richard Mráz odchádza na hosťovanie do extraligového klubu HK Nitra.

"Verím, že nitrianskemu tímu nijako neublížim. Určite chcem Nitre čo najviac pomôcť a podávať kvalitné výkony. Idem hosťovať a dúfam, že to pomôže mne aj Nitre. Snáď budem dostávať dostatok priestoru, všetko sa bude odvíjať od mojich výkonov na tréningu a v zápasoch," cituje Mráza stránka hokejportal.sk.

Už v Nitre hral

Dvadsaťročný talentovaný hokejista odohral v KHL dovedna jedenásť zápasov za Slovan a Lev Poprad s bilanciou dva body za dve asistencie. V tejto sezóne nadnárodnej súťaže sa ešte nedokázal presadiť.

"Veľmi sa teším najmä na zápasy a na to, že budem hrať. Tiež som rád, že si po dlhšom čase znova oblečiem dres Nitry a zaspomínam si na dávne časy. To je pre mňa veľkým pozitívom," dodal Richard Mráz, ktorý v Nitre hral tri roky v dorasteneckom družstve.

Nachádzate sa tu:
Domov»Hokej»Slovensko»Košice získali mladého reprezentanta Skalického