Hrivík v NHL dlho nepobudol, Rangers ho poslali späť na farmu

Marek Hrivík (vpravo) odohral v tejto sezóne za New York Rangers päť zápasov.
Marek Hrivík (vpravo) odohral v tejto sezóne za New York Rangers päť zápasov. (Autor: TASR/AP)
TASR|10. apr 2016 o 11:21

Len v piatok ho klub povolal do NHL. V noci zo soboty na nedeľu odohral Marek Hrivík zápas proti Detroitu a po ňom putuje naspäť do AHL.

NEW YORK. Vedenie klubu NHL New York Rangers poslalo slovenského hokejistu Mareka Hrivíka späť na farmu do Hartfordu (AHL).

Informoval o tom portál CBSSports.com.

Dvadsaťštyriročný útočník strávil v prvom tíme iba krátky čas. Stihol nastúpiť len v záverečnom stretnutí základnej časti doma proti Detroitu.

Rangers vyhrali 3:2. Hrivík odohral osemnásť minút a osemnásť sekúnd, čo je zatiaľ najviac v jeho profiligovej kariére. Prezentoval sa aj štyrmi bodyčekmi a dvomi strelami na bránku.

Rangers povolali Hrivíka z farmárskeho celku Hartford Wolf Pack vzhľadom na zranenia Matsa Zuccarella a Viktora Stalberga.

V tejto sezóne nastúpil za newyorský tím dokopy v piatich dueloch, v ktorých si pripísal jednu asistenciu. V NHL debutoval 21. februára práve proti Detroitu. Bodoval o dva dni neskôr v zápase s New Jersey.

Hrivík nastúpil v tomto ročníku za Hartford v nižšej AHL na šesťdesiatšesť zápasov a zaznamenal štyridsať bodov. Je druhým najproduktívnejším hráčom Wolf Pack.

Nachádzate sa tu:
Domov»Hokej»NHL»Hrivík v NHL dlho nepobudol, Rangers ho poslali späť na farmu