VIDEO: Hlavaj debutoval v drese Minnesoty. Zatienil ho krajan Mišiak

Samuel Hlavaj.
Samuel Hlavaj. (Autor: X / Minnesota Wild)
Oh my Hockey|15. sep 2024 o 07:33

Bodoval aj Samuel Honzek.

NEW YORK. Slovenský brankár Samuel Hlavaj má za sebou prvý štart v drese Minnesoty Wild. Nevyšiel mu úplne podľa predstáv.

Inkasoval tri góly pri prehre jeho tímu s Chicagom Blackhawks. "Divosi" odštartovali pôsobenie na Tom Kurvers Prospect Challenge porážkou 2:4.

V dueli sa ukázal jeho krajan a súper Martin Mišiak. Útočník "čiernych jastrabov" sa po asistencii v stretnutí so St. Louis prezentoval asistenciou na gól Franka Nazara i gólom do prázdnej bránky.

VIDEO: Asistencia Martina Mišiaka proti Minnesote

Bodovať sa podarilo i Samuelovi Honzekovi. Útočník Calgary bol pri zrode akcie, ktorá viedla k víťaznému gólu pri výhre 3:1 nad rivalmi z Edmontonu.

VIDEO: Asistencia Samuela Honzeka proti Edmontonu

Montreal Canadiens nastúpili na domácom ľade na turnaji Prospect Showdown proti Torontu Maple Leafs. V ich radoch sa predstavil Filip Mešár, ktorého skúšajú na poste centra.

Habs podľahli tradičnému súperovi 3:4 po samostatných nájazdoch. Mešár nebodoval a neuspel ani v nájazdoch, v ktorých mal svoj pokus.

Rovnako bezbodový duel odohral Adam Sýkora. Jeho Rangers prehrali s Philadelphiou 2:3 po predĺžení.

Peter Repčík, ktorý v poslednom stretnutí strelil gól, mal tentoraz voľno a za Utah nastúpil iný Slovák na skúške Servác Petrovský. Utah bez jeho štatistického pričinenia zvíťazil nad Los Angeles 4:3 po predĺžení.

Nachádzate sa tu:
Domov»Hokej»NHL»VIDEO: Hlavaj debutoval v drese Minnesoty. Zatienil ho krajan Mišiak