VIDEO: Pekné gesto Pastrňáka. Neulakomil sa a spoluhráčovi prihral na hetrik

Útočník Bostonu David Pastrňák v zápase proti New Yorku Islanders.
Útočník Bostonu David Pastrňák v zápase proti New Yorku Islanders. (Autor: TASR/AP)
Oh my Hockey, TASR|10. nov 2023 o 07:55

Gesto hviezdy pochválil aj tréner.

BOSTON. V noci zo štvrtka na piatok sa v NHL blysli dvaja trojgóloví strelci.

Kyle Connor bol prvou hviezdou Winnipegu v zápase proti Nashvillu. Pri výhre 6:3 strelil druhý, tretí aj posledný gól "stíhačiek" a k hetriku pridal aj asistenciu.

Útočník Bostonu Charlie Coyle strelil svoj prvý hetrik v kariére a pomohol Bruins k víťazstvu nad New Yorkom Islanders 5:2. Tridsaťjedenročný útočník zaznamenal okrem hetriku aj asistenciu.

VIDEO: David Pastrňák prihráva na gól Charliemu Coyleovi

K tretiemu gólu mu výrazne dopomohol David Pastrňák.

Hviezdny Čech sa neulakomil na presný zásah do prázdnej bránky, ale počkal si, kým bude Coyle v dobrej pozícii a poslal mu puk presne na hokejku. Ešte pred touto kombináciou mu naznačoval, aby strieľal.

"Kričal na mňa" Strieľaj! Bol unavený. Poslal som mu to bekhendom a pozrel sa na mňa s otázkou: Načo si toto robil? Ale som rád, že to vyšlo," usmieval sa po zápase čerstvý trojgólový strelec.

Pastrňákovo gesto pochválil aj tréner Jim Montgomery:

"Pre toto rád pracujem s týmto tímom. Keď som videl Pastu, ako naňho máva s tým, aby strelil hetrik, uvidel som, akí to sú nesebeckí ľudia a ukazuje to, že milujú, keď hrajú jeden za druhého."

Hokejistom Bostonu Bruins sa v úvode ročníka darí. Uspeli v jedenástom z trinástich zápasov a sú na čele Východnej konferencie.

Nachádzate sa tu:
Domov»Hokej»NHL»VIDEO: Pekné gesto Pastrňáka. Neulakomil sa a spoluhráčovi prihral na hetrik