Skalicu potiahli jej najlepší strelci, proti B-tímu Slovana nedostala gól

Hokejisti Skalice.
Hokejisti Skalice. (Autor: Facebook HK Skalica)
TASR|17. okt 2023 o 20:10

Záhoráci dosiahli ôsme víťazstvo v sezóne.

Slovenská hokejová liga - 10. kolo

Skalica - Modré krídla Slovan 3:0 (2:0, 0:0, 1:0)

Góly: 13. Šátek (Vybíral, Hujsa), 17. Vybíral, 57. Obdržálek (Škápik, Jurík)

Rozhodovali: Adamec, Čahoj - Tvrdoň, Zelený, vylúčení: 4:6, presilovky: 2:0, oslabenia: 0:0, 425 divákov

Skalica: Bernát - Ventus, Škápik, Drápal, Janík, Kadlečík, Droppa, Polák, Jombík - Vybíral, Jurík, Obdržálek - Hujsa, Pšurný, Šátek - Janáč, Kuba, Kotvan - Búlik, Fungáč, Kočka

Slovan: Gadzhiev - Hauser, Královič, Demo, Bohunický, Myšiak, Vidovič - Dudáš, Petráš, Hajnik - Ožvald, Trubač, Klučiar - Olos, Včelka, Volkov - Jendek, Adamčík, Lupták

SKALICA. Hokejisti HK ESMERO Skalica zvíťazili v utorkovom zápase 10. kola Tipos SHL na domácom ľade nad Modrými krídlami Slovan 3:0.

V 13. minúte poslal domácich do vedenia Michal Šátek a následne sa presadili aj najlepší strelci tímu Vladimír Vybíral a Petr Obdržálek.

So ziskom 20 bodov figurujú Záhoráci na štvrtej priečke neúplnej tabuľky, Modré krídla sú druhé s mankom jedného bodu na Žilinu.

"Som rád, že sme zápas zvládli. Chalani poctivo hrali a dohrávali súboje. Mali sme rýchly prístup, tlačili sme sa do brány, hrali sme zodpovedne v obrane a ako hovorím, sme radi, že sme vyhrali," povedal tréner Skalice Michal Ružička.

"Nedali sme žiadny gól, skoro sme si nevytvorili žiadnu šancu, takže domáci jednoznačne zaslúžene vyhrali. Nemali sme proste svoj deň.

Uvidíme, hrali sme štvrtý zápas obdeň, takže niektorí hráči toho mali dosť. Ale takisto to mal aj súper," reagoval kouč hostí Ján Lipiansky.

Tabuľka SHL

Nachádzate sa tu:
Domov»Hokej»Slovensko»Slovenská hokejová liga»Skalicu potiahli jej najlepší strelci, proti B-tímu Slovana nedostala gól