Regenda dvakrát asistoval, bol najlepší. Slafkovský rozdával exkluzívne pasy

Pavol Regenda.

Regenda dvakrát asistoval, bol najlepší. Slafkovský rozdával exkluzívne pasy

Pavol Regenda. (Autor: TASR/AP)
Pavol Regenda.
Pavol Regenda. (Autor: TASR/AP)
Šimon Čop|18. okt 2022 o 06:32

Z Regendovho bodu sa veľmi tešili spoluhráči.

NEW YORK, MONTREAL. V noci z pondelka na utorok sa hrali dve lákavé stretnutia v rovnakom čase. O jednej nadránom nastúpili Montreal Canadiens doma proti Pittsburghu a zároveň hrali Anaheim Ducks na ľade New Yorku Rangers.

Ani tentoraz v zostavách tímov nechýbali slovenské nádeje Juraj Slafkovský a Pavol Regenda. Hlavne druhý menovaný na tento deň dlho nezabudne.

„Je to rozprávka, ktorú sám napísal,“ rozplýval sa Frank Vatrano, keď hovoril o jeho prvom bode. Slovenský forvard mu prihrával na gól a neskôr pridal ďalšiu asistenciu.

Ducks napokon prehrali, ale „Regy“, ako ho volajú spoluhráči, sa za svoj výkon hanbiť nemusí. To platí aj o Slafkovskom, ktorý odohral svoj zatiaľ najlepší zápas v NHL.

Najlepší z tímu

Je až neuveriteľné, ako môže nováčik bez predchádzajúcich skúseností so zámorským hokejom ťahať mužstvo proti silnému súperovi, akým sú Rangers.

Regenda, ktorý ešte nedávno hral za Michalovce, to dnes dokázal. Spolu s Troyom Terrym bol najlepším hráčom „káčerov“. Dokazuje to aj grafické znázornenie.

Súvisiaci obsah

Nachádzate sa tu:
Domov»Hokej»NHL»Regenda dvakrát asistoval, bol najlepší. Slafkovský rozdával exkluzívne pasy