Patril k veľkým oporám. Spišská Nová Ves sa musela rozlúčiť s kanadským obrancom

Zľava Tomáš Bokroš (HK Dukla Trenčín) a Jérémy Beaudry (HK Spišská Nová Ves).
Zľava Tomáš Bokroš (HK Dukla Trenčín) a Jérémy Beaudry (HK Spišská Nová Ves). (Autor: TASR)
SITA|7. feb 2024 o 13:10

Kanaďana trápia zdravotné problémy, pre ktoré mu hrozí dokonca koniec kariéry.

BRATISLAVA. Kanadský hokejový obranca Jérémy Beaudry po vzájomnej dohode opúšťa káder slovenského extraligového klubu HK Spišská Nová Ves.

Tridsaťročného rodáka z Quábecu limitovali od 24. novembra zdravotné problémy a práve tie stoja za jeho predčasným koncom na Spiši.

“Zdravotný stav Jérémyho Beaudryho sa nezlepšoval a na základe vyjadrenia doktorov aj samotného hráča neexistovala šanca, že by sa do konca sezóny dokázal vrátiť späť na ľad,“ informoval Richard Rapáč ako generálny manažér HK Spišská Nová Ves.

"Jérémy momentálne nevie, či bude ešte pokračovať s profesionálnym hokejom. Prvoradým cieľom samotného hráča je dať sa zdravotne do poriadku, hokejová kariére je v takomto prípade druhoradá,“ doplnili Spišiaci na sociálnych sieťach.

Jérémy Beudry absolvoval na Spiši 128 zápasov, zaznamenal v nich 15 gólov a pridal 37 asistencií. Počas necelých troch sezón sa stal jedným z najobľúbenejších hráčov medzi fanúšikmi spišskonovoveského klubu.

"Jérémymu ďakujem za všetko, čo pre náš klub v troch extraligových sezónach odviedol na ľade aj mimo neho. Jeho meno bude navždy späté s novou érou spišskonovoveského hokeja. Prajem mu najmä skóre uzdravenie a dvere do nášho klubu bude mať vždy otvorené,“ dodal Richard Rapáč.

Tabuľka Tipos extraligy

Nachádzate sa tu:
Domov»Hokej»Slovensko»TIPOS extraliga»Patril k veľkým oporám. Spišská Nová Ves sa musela rozlúčiť s kanadským obrancom