Zostáva do roku 2027. Colorado Avalanche predĺžili zmluvu s trénerom

Jared Bednar.
Jared Bednar. (Autor: TASR/AP)
Oh my Hockey|22. mar 2023 o 07:59

V organizácii pôsobí od roku 2016.

DENVER. Načo meniť niečo, čo funguje? Po zisku vytúženého Stanleyho pohára sa Colorado Avalanche nechystajú robiť veľké zmeny, čo potvrdili predĺžením zmluvy s trénerom.

Jared Bednar predĺžil zmluvu trvajúcu do konca sezóny 2023/24 o ďalšie tri roky. Trénovať bude v Denveri minimálne do leta 2027.

"V mene rodiny Kroenkeovcov a celej organizácie sme nadšení, že môžeme oznámiť dlhodobý záväzok voči nášmu hlavnému trénerovi," uviedol prezident hokejových operácií Avalanche Joe Sakic v tlačovej správe. "Jared odviedol za trénerskou lavičkou obrovský kus práce a určite si zaslúži toto predĺženie a pokračovanie vo funkcii lídra nášho tímu."

Päťdesiatjedenročný Kanaďan pôsobí v role hlavného kouča od roku 2016. S klubom vyhral už 281 duelov, viac ako ktorýkoľvek tréner organizácie pred ním.

"Možnosť viesť tento tím počas posledných siedmich rokov pre mňa bola výsadou," povedal Bednar. "Som vďačný a nadšený, že mám možnosť pokračovať v budovaní toho, čo sme doteraz dosiahli.

Colorado sa pre mňa a moju rodinu stalo domovom a nemôžem sa dostatočne poďakovať našim vlastníkom, Stanovi a Joshovi Kroenkemu, ako aj Joeovi Sakicovi a generálnemu manažérovi Chrisovi MacFarlandovi, môjmu trénerskému štábu a všetkým hráčom za ich tvrdú prácu a odhodlanie. Teším sa, že s nimi budem v tomto procese pokračovať."

Súvisiaci obsah

Nachádzate sa tu:
Domov»Hokej»NHL»Zostáva do roku 2027. Colorado Avalanche predĺžili zmluvu s trénerom