Banská Bystrica je v kríze. Trénera mrzelo, že sa nemohol vyjadriť k rozhodcom

Hokejisti HC 05 Banská Bystrica.
Hokejisti HC 05 Banská Bystrica. (Autor: TASR)
TASR|7. dec 2021 o 21:58

Banská Bystrica dopláca na úzky káder.

BANSKÁ BYSTRICA. Hokejisti Banskej Bystrice neuspeli ani v druhom domácom zápase v sezóne. Po nedeľnej prehre s Prešovom (0:3) podľahli v utorok večer aj Popradu vysoko 2:6.

Trénerovi Banskobystričanov Ivanovi Droppovi sa hodnotil tento duel ťažko, podľa jeho slov sa pod neúspešný výsledok podpísala nedisciplinovanosť.

Na pravidelnom pozápasovom brífingu uviedol: "Predvedená hra nenapovedá výsledku. Musíme si však priznať, že v kritických momentoch zápasu sme boli nedisciplinovaní a pykali sme za to gólmi. Porazila nás viac menej naša zlá disciplína.

Mali sme veľa vyložených šancí, aj v presilovkách, ale brankár Popradu vychytal čo sa len dalo. Hrali sme celkom dobre v obrannom pásme, aj prechod do útoku bol dobrý. Videl som i pozitívne veci, len disciplína nás zrážala na kolenách."

Droppu po stretnutí mrzelo, že sa nemohol vyjadriť k rozhodcom. Za najväčší problém aktuálnej výsledkovej krízy označil úzky káder.

'Barani' z rôznych dôvodov nemajú k dispozícii kvalitných hráčov. Popradský kouč Corey Neilson vyzdvihol svojich zverencov najmä za hru počas presiloviek:

"Od úvodu sme hrali viac - menej v našom obrannom pásme, ale mali sme veľmi dobré presilovky a výborne nám zachytal brankár.

Pravdepodobne to boli hlavné rozdiely, vďaka ktorým sme si vypracovali náskok. V tretej tretine sme chceli hrať trochu defenzívnejšie, postrážiť si vedenie a hroziť z brejkov. To sa nám podarilo a preto si odnášame výhru."

Tabuľka

Súvisiaci obsah

Nachádzate sa tu:
Domov»Hokej»Slovensko»TIPOS extraliga»Banská Bystrica je v kríze. Trénera mrzelo, že sa nemohol vyjadriť k rozhodcom