Začal ako z veľkej knihy. Mešár strelil gól a pridal tri asistencie

Filip Mešár v drese Kitcheneru Rangers.
Filip Mešár v drese Kitcheneru Rangers. (Autor: Twitter / Kitchener Rangers)
Oh my Hockey|22. okt 2022 o 06:30

Juniorskú kariéru začal vynikajúco.

KITCHENER. Pôsobenie v juniorskej OHL nemohol Filip Mešár začať lepšie. Už v prvom zápase sa uviedol ako hviezda, keď pozbieral štyri body za gól a tri asistencie. Dvakrát vystrelil na bránu, mal plusový bod a raz bol vylúčený.

Kitcheneru Rangers pomohol k výhre 7:2 na domácom ľade nad Sudbury Wolves. V drese súpera nastúpil Jakub Chromiak, ktorý mal dve mínusky a jednu strelu na bránu.

Za svoj výkon si Mešár vyslúžil ocenenie druhá hviezda zápasu. Rovnaký počet bodov ako on mal spoluhráč Mitchell Martin, hetrik strelil Francesco Pinelli.

Premiérový bod si Mešár pripísal v 18. minúte. Rangers prehrávali 0:1 a hrali presilovú hru, keď slovenský útočník z ľavého krídla brilantne našiel Valadea stojaceho tesne pred súperovou bránou.

VIDEO: Filip Mešár a jeho prvý bod v OHL

Po druhý raz bodoval v 25. minúte. Svoj prvý gól v dueli strelil trojgólový strelec Pinelli, vyrovnával na 2:2.

Od toho momentu už skórovali len domáci. Pinelli do konca tretiny po prvý raz poslal tím do vedenia. V 43. minúte prišiel prvý gólový moment Mešára.

Slovenský útočník strelil premiérový gól v OHL po vynikajúcej akcii. Predviedol, čo ho zdobí - rýchlosť, šikovnosť i presný švih. Puk si prebral vo vlastnom pásme, strieľal z kruhu na vhadzovanie.

VIDEO: Filip Mešár a jeho prvý gól v OHL

Štvrtý gól zaknihoval o tri minúty neskôr pri zásahu Pinelliho. Do konca zápasu sa ešte presadili Serpa a Swick.

Ďalší zápas hrajú Rangers v noci zo soboty na nedeľu. O 1.00 SEČ vyzvú Guelph Storm, s ktorými sa stretnú aj o tri dni neskôr.

Tabuľka OHL

Nachádzate sa tu:
Domov»Hokej»NHL»Začal ako z veľkej knihy. Mešár strelil gól a pridal tri asistencie