Slovan prehral boj o Bratislavu, Capitals vyhrali derby na nulu

Radosť hráčov Bratislava Capitals.
Radosť hráčov Bratislava Capitals. (Autor: TASR/AP)
Sportnet|11. aug 2021 o 20:13 (aktualizované 11. aug 2021 o 21:20)

Bratislava Capitals vrátil Slovanu prehru spred roka aj s úrokmi.

Prípravný zápas

HC Slovan Bratislava - Bratislava Capitals 0:5 (0:2, 0:1, 0:2)

Góly: 2. a 9. Faith, 22. Arniel, 46. Immo, 60. Bondra

Rozhodcovia: Výleta, Fridrich – Crman, Orolín

Slovan: Hlavaj – Golian, Gachulinec, Maier, Verčík, Beňo, Ejem, Krakovský, Škultéty – Lukošík, Bezák, Fominykh – Jendek, Sukeľ, Ožvald – Kundrík, Urbánek, Abaffy – Petráš

Capitals: Lacouvee – Snuggerud, Carson, Fatul, Chovan, Fereta, Nanne, Rajnoha – Bondra, Buc, Hudec – Immo, Roy, Faith – Levin, Arniel, Zherdev – Vybíral, Sádecký, Škvarek

BRATISLAVA. Bratislavské kluby HC Slovan a Capitals odštartovali vzájomným zápasom prípravu na novú sezónu. Na Zimnom štadióne Ondreja Nepelu suverénne zvíťazili hráči Capitals 5:0.

Slovanisti nastúpili v prvom prípravnom súboji pred novou sezónou s viacerými mladšími hráčmi, vrátane členov juniorskeho výberu.

Naopak, tím Capitals využil všetky svoje opory už v úvode prípravy na novú sezónu v rakúskej nadnárodnej súťaže Ice Hockey League.

Pre tímy išlo o historicky druhý vzájomný duel, minulý rok v septembri si mužstvá zmerali sily bezprostredne pred štartom ligových súťaží, Slovan vtedy zvíťazil 4:0.

Hlasy po zápase

/zdroj: JOJ Plus/

Róbert Döme, tréner Slovana: "Naše mladé mužstvo bojovalo a zaslúži si rešpekt. Ukázali výborný charakter. Bol to účel tohto zápasu pre nás, pretože stále hľadáme adekvátnych hráčov do zostavy, no niektorí mladíci nám pozitívne zamotali hlavu, hrali dobre. A to mnohí z nich nikdy nehrali mužský hokej. Boli však výborne kondične pripravení. Mali by sme mať B-tím v Slovenskej hokejovej lige, mala by byť pre ich rast dobrá cesta. Chcem fanúšikov pozvať aj na ďalší zápas proti Viedeň Capitals."

Peter Draisaitl, tréner Capitals: "Dobré veci dnes striedali zlé, ako bežne počas prípravy. Po druhom či treťom góle sme mali veľmi zlé fázy. Uvedomujeme si, že Slovan postavil veľmi, veľmi mladý tím a keby hral v plnej zostave, mali by sme s nimi oveľa väčšie problémy."

Nachádzate sa tu:
Domov»Hokej»Slovensko»Slovan prehral boj o Bratislavu, Capitals vyhrali derby na nulu