Hodil vestu smerom k trénerovi. Spravil som chybu, priznal Costa

Diego Costa tvrdí, že má s trénerom Mourinhom skvelý vzťah.
Diego Costa tvrdí, že má s trénerom Mourinhom skvelý vzťah. (Autor: TASR/AP)
TASR|10. dec 2015 o 18:47

Tréner ho v ligovom zápase nechal na lavičke a on hodil smerom k nemu tréningovú vestu. Španiel Diego Costa sa za incident ospravedlnil.

LONDÝN. Španielsky futbalista Diego Costa sa ospravedlnil za to, že hodil tréningovú vestu smerom ku koučovi Chelsea Londýn, keď ho nechal na lavičke v novembrovom zápase anglickej Premier League proti Tottenhamu Hotspur.

Vo štvrtkovom rozhovore ďalej uviedol, že s Josem Mourinhom nemá žiadny problém a ich vzťah je skvelý.

"Incident s tou vestou je už minulosť. Spravil som chybu. Môj vzťah s Mourinhom je skvelý, vychádzame spolu veľmi dobre," povedal Costa pre španielsku stanicu Onda Cero.

"Sú veci, ktoré musíte mať pod kontrolou. Tá vec s vestou bola iba impulzívna."

Brazílskemu rodákovi ani celému klubu sa nedarí tak ako vlani. Costa vtedy strelil dvadsať ligových gólov a Chelsea získala majstrovský titul. Aj keď má teraz na konte len tri, je presvedčený, že tlak na udržanie si miesta v kádri Španielska na EURO 2016 ho potlačí k lepším výkonom.

"Musím sa zlepšiť, aby som sa dostal do Francúzska. Musím tvrdo pracovať a bojovať. No stále mám čas a verím, že sa zlepším," uviedol Costa.

Reakcie Josého Mourinha na incident.

"Začiatok sezóny mi nevyšiel. Ani tým, ako som hral, ani gólovo. Pravdou je, že Chelsea celkovo nebola v dobrej pohode, predovšetkým v poslednom zápase doma proti Bournemouthu," dodal Costa. Tím prehral 0:1 a po pätnástich kolách mu patrí s pätnástimi bodmi až štrnásta priečka v tabuľke.

Chuť si aspoň čiastočne napravil v stredu v Lige majstrov - zdolal Porto 2:0 a do osemfinále postúpil z prvého miesta G-skupiny. "Bolo veľmi dôležité vyhrať, aby sme opäť získali sebadôveru a potešili fanúšikov," uzavrel Costa.

Nachádzate sa tu:
Domov»Futbal»Anglicko»Hodil vestu smerom k trénerovi. Spravil som chybu, priznal Costa