Hantuchovú s Cibulkovou nadchol úspech futbalistov

Dominika Cibulková postúpila vo Wimbledone do tretieho kola, ale stihla popri rozcvičovaní fandiť aj futbalistom na diaľku.
Dominika Cibulková postúpila vo Wimbledone do tretieho kola, ale stihla popri rozcvičovaní fandiť aj futbalistom na diaľku. (Autor: SITA/AP)
TASR|25. jún 2010 o 08:43

Historický postup slovenských futbalistov do osemfinále MS v JAR nadchol aj tenistky Dominiku Cibulkovú a Danielu Hantuchovú.

WIMBLEDON. Historický postup slovenských futbalistov do osemfinále MS v JAR nadchol aj tenistky Dominiku Cibulkovú a Danielu Hantuchovú, ktoré v týchto dňoch bojujú na prestížnom Wimbledone. Cibulková sledovala záver víťazného zápasu s Talianskom počas prípravy na duel proti Japonke Ajumi Moritovej a priznala, že pred obrazovkou poriadne tŕpla.

"Vo Wimbledone máme veľa teliek a dávajú tu vždy aj futbal. Keď som sa rozvičovala, tak som sledovala našich chalanov. V posledných minútach zápasu s Talianskom išlo naozaj do tuhého. Som športovkyňa a presne viem, čo v týchto chvíľach museli zažívať. Myslím si však, že keď dokázali zdolať taký výborný tím, akým je Taliansko, tak si určite zaslúžili postúpiť," povedala pre TASR Cibulková.

Hantuchová sledovala v televízii úvodný zápas Slovákov proti Novému Zélandu a aj po prehre s Paraguajom stále verila, že naši môžu postúpiť do osemfinále. "Som veľmi rada, že sa im to podarilo a chcela by som im touto cestou zagratulovať z fantastickému výsledku. Všetci sme na nich veľmi, veľmi hrdí. Je neskutočné, čo dokázali. Úspech bol už vôbec to, že sa dokázali prebojovať na majstrovstvá sveta. Postup do osemfinále a vyradenie Talianska je historickým úspechom," nadchýnala sa slovenská tenisová jednotka.

Nachádzate sa tu:
Domov»Futbal»Reprezentácie»Hantuchovú s Cibulkovou nadchol úspech futbalistov