Gareth Bale: Najradšej by som bol, keby ma nikto nepoznal

Gareth Bale.
Gareth Bale. (Autor: TASR)
SITA|29. okt 2019 o 14:24

Veľa sa hovorí o jeho možnom odchode z Realu Madrid.

BRATISLAVA. Neprejde týždeň, aby médiá neskloňovali meno waleského útočníka Garetha Bala v súvislosti s odchodom z futbalového klubu Real Madrid.

Tridsaťročný rodák z Cardiffu však priznal, že si k hlavnému mestu Španielska vypestoval silný vzťah.

"Cítim sa veľmi šťastný, že môžem žiť v Madride. Vyhovuje mi životný štýl, kultúra, jedlo, počasie... Moja rodina je tu veľmi spokojná," poznamenal Bale pre The Telegraph, citoval ho aj web denníka Marca.

"Waleský rýchlik" je známy tým, že nečíta noviny a články, v ktorých sa píše o jeho situácii v Reale Madrid či aktuálnej forme. Veľmi sa nezaoberá ani vývojom veľkej témy týchto dní - odchodom Veľkej Británie z Európskej únie.

"Dívam sa na to z finančnej stránky, pretože ´brexit´ sa ma nejakým spôsobom týka z hľadiska investícií alebo peňazí. Veci sa každú chvíľu menia, takže väčšinu nezmyslov nečítam.

Na 99 % sa v ´brexite´ nevyznám. Ani neviem, kto je britský premiér. Nemám potuchy. Omnoho radšej sledujem golf. Môžem vám povedať meno aktuálnej svetovej jednotky, ak chcete," dodal Bale.

Práve spomenutý golf je Walesanova veľká vášeň, pri ktorej dokáže uniknúť od reality a "vyčistiť si hlavu". Prezradil tiež, že po ukončení hráčskej kariéry by chcel žiť niekde v ústraní.

"Bol by som najradšej, keby ma nikto nepoznal. Keď skončím, chcem uvoľnený a tichší život," poznamenal Gareth Bale.

Nachádzate sa tu:
Domov»Futbal»Španielsko»Gareth Bale: Najradšej by som bol, keby ma nikto nepoznal