Slovenskí futsalisti zdolali v derby Čechov, vyhrali turnaj pred ME

Kapitán Slovenska Peter Kozár.
Kapitán Slovenska Peter Kozár. (Autor: TASR - Lukáš Grinaj)
Sportnet|17. dec 2021 o 21:50

Zvíťazili vo všetkých troch stretnutiach.

Turnaj 4 krajín 2021 vo futsale

Česko - Slovensko 1:3

Góly: 6. Křemen – 18. Zdráhal, 26. Turek, 37. Drahovský

Ďalší výsledok
Rakúsko - Bosna a Hercegovina 4:7 (1:5)

BRNO. Slovenská futsalová reprezentácia zdolala Česko v záverečnom zápase na Turnaji štyroch krajín 2021 vo futsale po výsledku 3:1.

Zápas sa hral v Brne, Slováci však predchádzajúce dva duely na podujatí odohrali v Diplomat aréne v Piešťanoch.

V úvodnom zápase zdolali Bosnu a Hercegovinu 5:4 a úspešní boli aj vo svojom druhom vystúpení, keď zdolali Rakúsko jednoznačne 5:0.

S Čechmi hrali o prvé miesto na turnaji. Pre Slovákov išlo o turnaj, ktorý slúžil ako príprava pred nadchádzajúcimi ME. Tie sú na programe od 21. januára v Holandsku.

Hlasy po zápase:

Marián Berky, tréner SR: "V dnešnom zápase sme od začiatku išli za víťazstvom. Skúšali sme novú štvoricu. Jedna štvorica bola lučenská a myslím si, že celkom dobre zahrali, posledná štvorica bola zmiešaná. Dnes si chlapci zaslúžia za bojovnosť a za to, akým spôsobom to odohrali, naozaj absolutórium. Myslím si, že sme boli lepší, mali sme viac šancí, možno už v prvom polčase mohla byť väčšia efektivita a ten zápas sme mohli zlomiť skôr a nakoniec sme museli bojovať až do konca, ale myslím si, že sme boli suverénni, aj v power play mal možno súper tak jednu šancu a dnes opäť zachytal brankár tak ako v každom zápase."

Peter Kozár, kapitán SR: "Celý tento turnaj sme zvládli výsledkovo dobre, boli tam zlé aj dobré herné veci. Na tento posledný zápas sme sa tešili asi najviac, dlhšie sme s Čechmi nehrali, majú dobrú formu a chceli sme si to s nimi rozdať. Ja si myslím, že to malo svoj účel a bola to dobrá posledná príprava pred tou najdlhšou prípravou na EURO a myslím si, že vládne spokojnosť."

Nachádzate sa tu:
Domov»Halové športy»Futsal»Slovenskí futsalisti zdolali v derby Čechov, vyhrali turnaj pred ME