Cítili, že Dunajská Streda je preňho poslednou voľbou. Blackman končí v DAC

Cesar Blackman (vľavo) v zápase DAC Dunajská Streda - ŠK Slovan Bratislava.
Cesar Blackman (vľavo) v zápase DAC Dunajská Streda - ŠK Slovan Bratislava. (Autor: TASR)
Michal Šášky|6. jún 2023 o 23:50

Hráč sklamal vedenie klubu.

BRATISLAVA. Cesar Blackman končí v tíme DAC Dunajská Streda. Informoval o tom fortunaligista na oficiálnom webe.

Panamský reprezentant pôsobil v klube takmer šesť rokov. Slovenský vicemajster predostrel hráčovi novú ponuku, ten však na ňu nereflektoval, čo vedenie klubu sklamalo.

„Po dlhých mesiacoch rozhovorov a rokovaní s Cesarom a jeho novým agentom sme sa rozhodli stiahnuť našu ponuku na predĺženia spolupráce. Ponúkli sme mu veľmi korektné, na naše pomery až nadštandardné podmienky. Zo strany hráča však cítime, že DAC sa stal pre neho poslednou voľbou,“ povedal športový riaditeľ DAC Jan Van Daele.

Dvadsaťpäťročný pravý obranca odohral v drese klubu 121 zápasov vo všetkých súťažiach. Platnosť jeho kontraktu vyprší v posledný júnový deň.

„Vzhľadom na skutočnosť, že s Cesarom sme v klube zaobchádzali ako so synom, jeho správanie počas rokovaní nie je hodné nášho klubu. Preto sme sa rozhodli ukončiť rokovania a stiahnuť našu ponuku,“ dodal Van Daele a uzavrel:

„Cesarovi ďakujeme za služby pre náš klub a do ďalšej kariéry mu prajeme veľa úspechov.“

Hráčove kroky by mali smerovať do Slovana Bratislava, rokovania potvrdil pre denník Šport aj generálny riaditeľ Slovana Ivan Kmotrík starší.

Blackman by mal v tíme majstra nahradiť Jurija Medveděva, ktorý by mal zase po skončení kontraktu zamieriť do ruského FK Soči, informoval jeho agent.

Súvisiaci obsah

Nachádzate sa tu:
Domov»Futbal»Slovensko»Cítili, že Dunajská Streda je preňho poslednou voľbou. Blackman končí v DAC