Liverpool senzačne prehral. Klopp: Odohrali sme naozaj zlý zápas

Jürgen Klopp.
Jürgen Klopp. (Autor: TASR/AP)
TASR|29. dec 2021 o 10:00

O osude zápasu rozhodol Ademola Lookman.

LEICESTER. Šokujúci výsledok 20. kola anglickej Premier League sa zrodil v utorok v Leicestri. Mohamed Salah nepremenil penaltu a aj preto Liverpool prehral 0:1. O výhru domácich sa v 59. minúte postaral Ademola Lookman.

"Líšky" tak Liverpoolu oplatili minulotýždňovú prehru, keď ich práve mužstvo Jürgena Kloppa vyradilo vo štvrťfinále Ligového pohára v penaltovom rozstrele.

Cieľom "The Reds" bolo zredukovať stratu na vedúce City, namiesto toho pretrhli šnúru desiatich zápasov bez prehry vo všetkých súťažiach. Z ligového zápasu odišli bez gólu naposledy v marci, keď prehrali s Fulhamom.

Tréner Klopp po zápase nešetril kritikou: "Jednoducho sme neboli dosť dobrí, aj keď sme mali dosť šancí. Naša práca s loptou nebola správna, odohrali sme naozaj zlý zápas," uviedol po druhej ligovej prehre v sezóne.

Najbližší zápas čaká Liverpool v nedeľu proti Chelsea. Mužstvo bude pod veľkým tlakom, nesmie dovoliť Manchestru City, aby sa ešte viac vzdialilo.

"Už nikdy nesmieme hrať ako teraz. Stratili sme rytmus a neboli sme dostatočne kľudní, aby sme ho získali naspäť. Je to naša chyba," dodal nemecký tréner.

Jediný strelec zápasu pritom nastúpil len tri minúty pred rozhodujúcim gólom.

"Podali sme heroický výkon. Vzhľadom na to, čím všetkým si prechádzame, je tento výsledok proti jednému z najlepších tímov na svete úžasný," povedal po výhre tréner Leicestru Brendan Rodgers.

Nachádzate sa tu:
Domov»Futbal»Anglicko»Premier League»Liverpool senzačne prehral. Klopp: Odohrali sme naozaj zlý zápas