Nečakaný krok Martina Škrtela. Jeho srdcovka je Trnava, no rokuje s veľkým rivalom

Martin Škrtel.
Martin Škrtel. (Autor: TASR)
SITA|10. sep 2024 o 11:41

Bývalý slovenský reprezentant by mal zastávať post športového riaditeľa.

BRATISLAVA. Niekdajší slovenský futbalový reprezentant Martin Škrtel by mal zasadnúť na funkcionársku stoličku v prvoligovom klube FC DAC 1904 Dunajská Streda.

Ako informuje web sport24.sk, tridsaťdeväťročný niekdajší nekompromisný stopér sa stane novým športovým riaditeľom tímu zo Žitného ostrova napriek tomu, že jeho "srdcovka" je konkurenčný FC Spartak Trnava.

Na uvedenom poste by mal nahradiť Gleba Platova. Vedenie DAC nateraz ešte túto zmenu nepotvrdilo.

"Martin Škrtel ešte v klube nie je a ja nikdy vopred nehovorím, čo sa bude diať.

Ak sa tak stane, zverejníme to oficiálnou správou," uviedol majiteľ dunajskostredského klubu Oszkár Világi podľa sport24.pluska.sk.

O služby Škrtela po konci jeho hráčskej kariéry sa mal zaujímať aj Spartak.

"Z našej strany bol záujem, aby Martin Škrtel pracoval v klube už po skončení jeho profesionálnej kariéry, ale najskôr si chcel od futbalu odpočinúť, a potom sa zas nevedel rozhodnúť, na akej pozícii by chcel v klube pôsobiť.

V máji sme vypracovali nejakú štruktúru spolupráce, ale tá sa nezrealizovala aj pre nezáujem komunikovať z jeho strany," ozrejmil spolumajiteľ trnavského tímu Michal Drobný na stretnutí s fanúšikmi.

V podobnom duchu sa nieslo aj vyjadrenie prezidenta klubu Petra Macha.

"Aj ako akcionár klubu sa ho budem snažiť ešte prehovoriť. Všetci sme presvedčení, že Martin je najlepšia voľba na tento post,“ poznamenal.

Počas pondelka mal Škrtel informovať zástupcov trnavského klubu o tom, že odchádza do Dunajskej Stredy.

Najprv síce hovoril o tom, že nič nie je uzavreté, no potom mal zástupcom Spartaka poslať správu o tom, že pôjde do DAC.

Tréner trnavského družstva Michal Gašparík podľa webu sport24.sk poznamenal, že "Škrťo" v Dunajskej Strede dlho nevydrží a bude sa chcieť vrátiť.

Nachádzate sa tu:
Domov»Futbal»Slovensko»Nečakaný krok Martina Škrtela. Jeho srdcovka je Trnava, no rokuje s veľkým rivalom