Futbal: Griga predĺžil so Žižkovom zmluvu

Stanislav Griga
Stanislav Griga (Autor: ČTK)
SITA|16. apr 2008 o 10:38

PRAHA 16. apríla (SITA) - Slovenský futbalový tréner Stanislav Griga zostane na lavičke českého prvoligistu do leta 2009. Spokojný je s ním aj prezident Viktorie.

PRAHA 16. apríla (SITA) - Slovenský futbalový tréner Stanislav Griga predĺžil zmluvu so svojím súčasným zamestnávateľom, českým prvoligovým klubom Viktoria Žižkov, do 30. júna 2009.

S Grigom je spokojnosť

So službami 46-ročného rodáka zo Žiliny sú na Viktorke spokojní, a preto bude vo svojom angažmáne pokračovať aj v nasledujúcej sezóne. "Mužstvo má určite perspektívu, práca s ním ma veľmi baví. V tomto ročníku musíme ešte dotiahnuť do konca záchranárske boje a čaká nás aj Pohár ČMFS. Hráči, s ktorými pracujem, majú svoju kvalitu a potvrdzujú ju aj zlepšenými výsledkami. V nasledujúcom období však musíme mať určite vyššie ciele," cituje slová bývalého československého reprezentanta oficiálna internetová stránka aktuálne 11. tímu Gambrinus ligy 2007/08.

"Pred sezónou bol jasne stanovený cieľ - záchrana v lige a postupná stabilizácia mužstva. Aj keď ešte nie je koniec sezóny, súčasnú situáciu a priebeh ročníka sme vyhodnotili s konštatovaním, že táto spolupráca priniesla naše očakávania," povedal prezident Viktorie Žižkov Luděk Vinš.

Nachádzate sa tu:
Domov»Futbal»Ďalšie súťaže»Futbal: Griga predĺžil so Žižkovom zmluvu