Beckham ponúka pomoc Manchestru United. Poznám tých správnych ľudí, tvrdí

David Beckham.
David Beckham. (Autor: TASR/AP)
SITA|9. okt 2023 o 15:59

Nie je mu ľahostajná budúcnosť klubu, v ktorom pôsobil 11 rokov.

BRATISLAVA. Niekdajší anglický futbalový reprezentant David Beckham ponúka pomoc svojmu bývalému klubu Manchester United.

Fanúšikovia organizácie zo štadióna Old Trafford v ostatnom čase čoraz viac naliehajú na americkú rodinu Glazerovcov, aby predala klub čo najskôr.

Ako referuje web denníka Marca, Beckham sa ponúkol, že by mohol pomôcť s touto transakciou v snahe posunúť klub za lepšou budúcnosťou.

"Sme jeden z najväčších klubov na svete, ak nie najväčší. Chceme stabilitu. Myslím si, že to je najdôležitejšie. Všetci máme svojich obľúbencov, o ktorých si myslíme, že musia viesť klub, starať sa oň a dostať ho naspäť tam, kam patrí.

Chceme sa dostať späť na vrchol a ja poznám tých správnych ľudí, ktorí to urobia. Takže uvidíme,“ poznamenal 48-ročný Beckham počas víkendovej návštevy Veľkej ceny Kataru v rámci seriálu F1.

Beckham, ktorý v minulosti hrával za Manchester United v rokoch 1992 až 2003 a nosil na drese bájnu "sedmičku", taktiež vyzval na trpezlivosť s prácou holandského trénera Erika ten Haga po nedávnych prehrách v Lige majstrov a anglickej Premier League.

"Je to dobrý tréner. Prišli ťažké časy a v klube je teraz veľký hluk. Potrebujeme sa zbaviť toho hluku. Musíme prijať rozhodnutie pre dobro klubu, trénerov, hráčov a fanúšikov,“ skonštatoval Beckham, ktorý v drese "červených diablov" pod vedením legendárneho trénera Sira Alexa Fergusona získal 12 trofejí vrátane šiestich titulov v najvyššej anglickej súťaži.

Nachádzate sa tu:
Domov»Futbal»Anglicko»Premier League»Beckham ponúka pomoc Manchestru United. Poznám tých správnych ľudí, tvrdí