Slovan oficiálne predstavil novú posilu, získal Ukrajinca z francúzskeho Bordeaux

Novou posilou ŠK Slovan Bratislava sa stal Danylo Ignatenko
Novou posilou ŠK Slovan Bratislava sa stal Danylo Ignatenko (Autor: skslovan.com)
Sportnet|3. sep 2024 o 17:37

Dohodli sa na trojročnej zmluve.

BRATISLAVA. Novou posilou ŠK Slovan Bratislava sa stal oficiálne Danylo Ignatenko. Informáciu potvrdil klub na svojom webe.

Dvadsaťsedemročný a 190 centimetrov vysoký stredopoliar podpísal so slovenským majstrom trojročnú zmluvu.

Ignatenko si prichádza na Slovensko z francúzskeho Girondins Bordeaux. V uplynulej sezóne nastúpil do tridsiatich ligových duelov v druhej najvyššej francúzskej súťaži. Predtým si pripísal aj jedenásť štartov v Ligue 1. Celkovo odohral za Bordeaux 81 zápasov, v ktorých dal štyri góly.

„Sme veľmi radi, že Danylo Ignatenko sa stáva naším hráčom. Jeho príchodom získavame zvýšenie konkurencie a rozšírenie možností do našej stredovej formácie. Danylo má skúsenosti s medzinárodným futbalom, čím nám môže pomôcť v Lige majstrov i v domácej súťaži.

Využili sme možnosť, ktorá sa naskytla po tom, čo sa udialo v jeho predošlom klube, a podpísali sme s ním trojročný kontrakt. Tešíme sa, že prichádza do Bratislavy, a pevne veríme, že bude pre naše mužstvo prínosom,“ povedal Ivan Kmotrík ml. pre klubovú stránku.

„Som veľmi rád, že budem nosiť belasý dres. Začínam novú etapu svojej kariéry, na ktorú sa teším. Prišiel som s túžbou pomôcť tomuto mužstvu. Budeme hrať Ligu majstrov, ktorá bola vždy mojím snom. Neviem sa preto dočkať prvého zápasu za Slovan. Zvlášť na tomto krásnom štadióne, ktorý je naozaj úžasný,“ vyhlásil Danylo Ignatenko.

Nachádzate sa tu:
Domov»Futbal»Slovensko»Slovan oficiálne predstavil novú posilu, získal Ukrajinca z francúzskeho Bordeaux