Calzona ukázal na troch útočníkov, do brány sa vracia Dúbravka

Dávid Ďuriš.
Dávid Ďuriš. (Autor: TASR/AP)
Sportnet|17. nov 2022 o 17:25

Pozrite si základnú zostavu zápasu Čierna Hora - Slovensko.

PODGORICA. Po tom, čo si odkrútil premiéru v drese Manchestru United, sa Martin Dúbravka vracia aj do brány reprezentačného mužstva. 

To sa dnes predstaví v Podgorici, kde si v prípravnom zápase zmeria sily s Čiernou Horou. Na hrote jej útoku nechýba Nikola Krstovič, ktorý pôsobí v Dunajskej Strede a momentálne je najlepším strelcom Fortuna ligy.

Čeliť bude štvorčlennej obrane, ktorú ako kapitán už tradične povedie Milan Škriniar. Druhým stopérom bude Ľubomír Šatka a na krajoch sa predstavia Kristián Vallo a Dávid Hancko.

V strede poľa nechýba Stanislav Lobotka, ktorý má spomedzi slovenských reprezentantov najlepšiu formu. V zálohe okrem hráča talianskeho SSC Neapol dostanú priestor aj Juraj Kucka s Ondrejom Dudom. 

Taliansky tréner Francesco Calzona na hrot útoku pošle až trojicu hráčov. Róberta Boženíka budú z krídel podporovať Matúš Bero a Dávid Ďuriš.

Pôjde o druhé vzájomné stretnutie oboch tímov. V roku 2014 vyhrali Slováci na domácej pôde 2:0. Zápas z Podgorica City Stadium vysiela RTVS Šport.

Nachádzate sa tu:
Domov»Futbal»Reprezentácie»Calzona ukázal na troch útočníkov, do brány sa vracia Dúbravka