Slovan Bratislava hlási ďalšie nové meno v kádri, priviedol mladíka z Trenčína

Novou posilou ŠK Slovan Bratislava sa stal Artur Gajdoš.
Novou posilou ŠK Slovan Bratislava sa stal Artur Gajdoš. (Autor: skslovan.com)
Sportnet|3. sep 2024 o 21:13

V Niké lige odohral cez 70 zápasov.

BRATISLAVA. Ďalšou posilou ŠK Slovan Bratislava sa stal Artur Gajdoš. Informáciu oznámil klub na svojom webe a sociálnych sieťach.

Dvadsaťročný ofenzívny stredopoliar prichádza z AS Trenčín. Slovan s ním podpísal štvorročný kontrakt.

V najvyššej slovenskej súťaži odohral v drese Trenčína cez 70 zápasov, na konte má 12 gólov. Gajdoš má taktiež skúsenosti s národnými výbermi, v súčasnosti reprezentuje Slovensko v kategórii do 21 rokov.

„Artura Gajdoša sme dlhodobo sledovali a všímali sme si jeho progres i potenciál smerom do budúcna. Je to mladý slovenský futbalista, ktorý môže v našom drese napredovať a rozvinúť svoj talent. Samozrejme, v Slovane ho čaká väčšia i konkurencia i očakávania, no sme presvedčení, že sa s tým dokáže popasovať.

Sme veľmi radi, že sa nám podarilo káder doplniť práve takýmto typom hráča, ktorý je zaujímavý aj smerom do budúcna. Po dlhšej dobe sme zrealizovali prestup medzi dvomi slovenskými klubmi, čo len potvrdzuje, že sa to dá, pokiaľ majú obe strany adekvátne očakávania a pozície.

Práve takéto transfery môžu pomôcť všetkým zainteresovaným stranám od hráča cez oba kluby. Tešíme sa, že Artur bude nosiť belasý dres a veríme, že bude napredovať. Je to len v jeho rukách,“ vyhlásil Ivan Kmotrík ml., generálny riaditeľ klubu.

„Veľmi sa teším, že budem hrať za najlepší klub na Slovensku, ktorý navyše účinkuje v Lige majstrov. Som vďačný Trenčínu za to, čo som tam prežil, teraz som tu a odhodlaný odovzdať všetko pre Slovan. Vždy bolo pre mňa špeciálne hrať na Tehelnom poli, je to najkrajší štadión na Slovensku. Teraz to bude ešte krajšie, keď tu nastúpim v belasom drese. Neviem sa už dočkať, teším sa na nové výzvy,“ nechal sa počuť Gajdoš.

Nachádzate sa tu:
Domov»Futbal»Slovensko»Slovan Bratislava hlási ďalšie nové meno v kádri, priviedol mladíka z Trenčína