Uvidíme v akom bude stave po oslavách, vravel Klopp o návrate Maného

Mohamed Salah (vľavo), Sadio Mané a tréner Liverpool FC Jürgen Klopp.
Mohamed Salah (vľavo), Sadio Mané a tréner Liverpool FC Jürgen Klopp. (Autor: TASR/AP)
TASR|11. feb 2022 o 22:15

Senegalčan triumfoval so svojím tímom na Africkom pohári národov.

LIVERPOOL. Po oslavách titulu na Africkom pohári národov sa senegalský futbalista Sadio Mane vrátil do svojho klubu FC Liverpool.

Na súpiske anglického tímu by tak mohol figurovať už v nedeľnom zápase Premier League na trávniku FC Burnley, informovala agentúra AP.

Mane priviedol svoju krajinu k prvého titulu na kontinentálnom šampionáte. V úvode finálového súboja proti Egyptu síce nepremenil jedenástku, no po bezgólovom priebehu to bol práve on, kto v penaltovej lotérii rozhodol o triumfe "Levov od Tarangy".

Po prílete do senegalskej metropoly Dakaru absolvoval spoločne s celým tímom stretnutie u prezidenta, klub mu doprial pár dní na oslavu.

"Pravdepodobne bude ešte mysľou niekde inde. A hlavne uvidíme, v akom stave bude po oslavách jeho fyzická kondícia," odpovedal tréner Liverpoolu Jürgen Klopp na otázku, na koľko minút dá Manemu v nedeľu priestor.

"The Reds" sú v tabuľke druhí s deväťbodovou stratou na Manchester City, odohrali však o zápas menej ako líder súťaže. Burnley je na chvoste 20-členného pelotónu, keď v doterajšom priebehu ročníka dokázalo uspieť za tri body len raz.

Nachádzate sa tu:
Domov»Futbal»Anglicko»Premier League»Uvidíme v akom bude stave po oslavách, vravel Klopp o návrate Maného