Dida sa na dva roky upísal Internacionalu

Brankár AC Milána Dida (vľavo) oslavuje so spoluhráčom Andrijom Ševčenkom víťazstvo ich tímu po pokutových kopoch po predĺžení zápasu s Juventusom Turín vo finále Ligy majstrov v Manchestri 28.mája 2003.
Brankár AC Milána Dida (vľavo) oslavuje so spoluhráčom Andrijom Ševčenkom víťazstvo ich tímu po pokutových kopoch po predĺžení zápasu s Juventusom Turín vo finále Ligy majstrov v Manchestri 28.mája 2003. (Autor: TASR / AP)
TASR|27. dec 2013 o 10:09

Štyridsaťročný bývalý gólman AC Miláno Dida prestúpil do Internacionalu Porto Alegre z konkurenčného Gremia.

RIO DE JANEIRO. Bývalý brankár brazílskej futbalovej reprezentácie Dida podpísal dvojročnú zmluvu s prvoligovým Internacionalom Porto Alegre. Informovala agentúra Sinchua.

Štyridsaťročný bývalý gólman AC Miláno prestúpil do Internacionalu z konkurenčného Gremia za nešpecifikovanú sumu, uviedol oficiálny web klubu.

"Dvojročná zmluva mi dáva sebavedomie, pretože to ukazuje, že v klube mi veria. Je to výzva a budem tvrdo trénovať, aby som dôveru nesklamal," povedal Dida, ktorý za "kanárikov" v rokoch 1995 až 2006 odchytal 91 zápasov. S AC Miláno získal aj dva tituly v prestížnej Lige majstrov v rokoch 2003 a 2007.

Súvisiaci obsah

Nachádzate sa tu:
Domov»Futbal»Ďalšie súťaže»Dida sa na dva roky upísal Internacionalu