Definitíva: Súboj Boráros vs. Kincl sa neuskutoční

Špekuláciám okolo ostro sledovaného duelu je koniec.

Pražský súboj Gábora Borárosa vyvolal doslova zemetrasenie, ktoré prinieslo niekoľko nových výziev. Najvážnejšiu predniesol Patrik Kincl, ktorý patrí na špicu welterovej váhy. „Počul som od niekoľkých ľudí, ako hovorili, že Gábor je najlepší welter v Česko-Slovensku. Chcel som teda ukázať, aký veľký je medzi nami rozdiel a úprimne, aj jeho skóre by sa mi hodilo do štatistík,“ vysvetľuje svoju výzvu Kincl.

Impulzom pritom bolo, že sa, podľa Kinclových slov, Gábor vyhováral na krátku prípravu, pričom jeho protivník sa nepripravoval vôbec. „K nášmu športu prehry patria, takže neriešim to, že prehral. Len mi vadí, že to nevedel prijať ako bojovník.“

Po tejto výzve sa začalo špekulovať, v akej organizácii by súboj prebehol, keďže Boráros má zmluvu s Oktagonom a s Kinclom sa rátalo pre český XFN. Tento problém sa vyriešil, keď sa Kincl s XFN dohodol na uvoľnení pre zápas na podujatí Oktagon 4, čo potvrdil na sociálnych sieťach.

Nakoniec je ale všetko inak. „O tomto zápase vôbec nerokujeme, ani rokovať neplánujeme. Aj keď nás kontaktovalo viacero ľudí, vôbec to pre nás nie je téma. Na stupnici od 1 do 10 je tento zápas na bode nula.“ Takto objasnil situáciu Pavol Neruda, ktorý stojí za organizáciou Okatagon, a teda je definitívne, že v dohľadnom čase sa tohto atraktívneho súboja nedočkáme.

„Aspoň je vidno, že sa poučili a nechcú riskovať,“ komentoval situáciu Kincl, ktorého tak zrejme uvidíme na jednom z podujatí organizácie XFN.

Nachádzate sa tu:
Domov»MMA»Definitíva: Súboj Boráros vs. Kincl sa neuskutoční