Cristiano Ronaldo po tréningu ľadoval členok

SITA|2. jún 2008 o 12:52

NEUCHATEL 2. júna (SITA, AP) - Prvé kroky najväčšej hviezdy portugalského futbalového tímu Cristiana Ronalda na švajčiarskom trávniku, na ktorom sa zverenci Luiza Felipeho Scolariho budú pripravovať na ...

NEUCHATEL 2. júna (SITA, AP) - Prvé kroky najväčšej hviezdy portugalského futbalového tímu Cristiana Ronalda na švajčiarskom trávniku, na ktorom sa zverenci Luiza Felipeho Scolariho budú pripravovať na európsky šampionát, nedopadli dobre. Ofenzívny krídelník Manchestru United odchádzal z pondelkového tréningu s ľadovým obkladom na pravom členku. Hoci počas celého pobytu na ploche nebolo na Ronaldovom pohybe badať žiadne zdravotné problémy, pri odchode do šatne mu tímoví lekári členok bez vysvetlenia intenzívne chladili. Pre najlepšieho strelca uplynulého ročníka anglickej Premier League a jeho spoluhráčov to bol prvý ľahký tréning po príchode do Neuchatelu, kde si portugalská výprava na štadióne La Maladiere rozložila svoj tábor pred sobotňajším vstupom do záverečného turnaja ženevským súbojom s Tureckom. Ranný tréning bez účasti verejnosti trval iba hodinu a pol, ďalší je na programe popoludní. V utorok sa budú Portugalčania pripravovať pred zrakmi fanúšikov, vstupenky sú už vypredané.

Individuálny režim mal v pondelok dopoludnia obranca Jose Bosingwa, ktorý absolvoval beh okolo ihriska a špeciálne cviky s kondičným trénerom.


Nachádzate sa tu:
Domov»Futbal»Reprezentácie»Cristiano Ronaldo po tréningu ľadoval členok