Cowboy: Jasné, že sa cítim ako lepší bojovník

Adrián Mečiar|6. jan 2020 o 01:00

Cerrone verí, že jeho skúsenosti a všestrannosť budú kľúčovými faktormi v dueli s Conorom McGregorom.

Cerrone verí, že jeho skúsenosti a všestrannosť budú kľúčovými faktormi v dueli s Conorom McGregorom.

Bude to už 51. profesionálny zápas Donalda Cerroneho. A práve tento duel bude jednoznačne najväčším v jeho kariére.
Cerrone už síce zápasil aj o titul, no ani titulový súboj sa nemôže rovnať prestíži duelu proti Conorovi McGregorovi, najväčšej hviezde v dejinách MMA. Stret Cerroneho a McGregora bude hlavným zápasom turnaja UFC 246, ktorý sa o necelé dva týždne uskutoční v Las Vegas.

Obaja bojovníci sa v týchto dňoch nachádzajú vo finálnej fáze prípravy. Cerrone aj McGregor sa v poslednej časti prípravného kempu zvyčajne pripravujú na náročné dokončenie chudnutia do váhového limitu, avšak vďaka tomu, že súhlasili s prebehnútím zápase vo welterovej váhe, teraz nič také riešiť nemusia.

S váhou, s ktorou trénujú, v podstate pôjdu aj do oktagonu. „Zavolali mi, že Conor so mnou chce zápasiť vo welterovej váhe a mne to bolo jedno, takže som súhlasil. Vážne mi to je jedno," povedal Cerrone v rozhovore pre portál MMA Fighting.

"Cowboy" v tomto rozhovor zdôraznil, že zvolená váhová kategória mu len vyhovuje. Malo by to predsa znamenať, že diváci budú môcť sledovať výborný zápas, v ktorom výkony zápasníkov vôbec neovplyvnia ťažké chudnutia.

„Obaja máme zdravý kemp, bez nejakej diéty. Nemusíme sa báť trpenia pri robení váhy. No nie je to skvelé? Môžeme tvrdo trénovať a v klietke ukázať to najlepšie. Ak chcete uvidieť najlepšieho Conora a najlepšieho Cowboya, toto je skvelý spôsob, ako sa k tomu dopracovať."

Presne toto Cerrone považuje za svoju výhodu, pretože verí tomu, že keď budú rozhodovať len zápasnícke kvality, môže toho ponúknuť viac ako McGregor. „Jasné, že sa cítim ako lepší bojovník. Mám za sebou veľké zápasy. Do klietky už som vstupoval mnohokrát. Vážne, kráčal som tú cestu doslova viackrát než ktokoľvek iný. Čaká ma už 51. nástup do oktagonu," hovorí Cerrone, ktorý je toho názoru, že jeho skúsenosti budú kľúčovým faktorom.

Nachádzate sa tu:
Domov»MMA»Cowboy: Jasné, že sa cítim ako lepší bojovník