Conor McGregor: Vyhrával som, Khabib sa trasie

Adrián Mečiar|4. jan 2020 o 01:00

Conor McGregor sa pred svojím návratom vrátil k prvému zápasu s Khabibom Nurmagomedovom a popisuje dôvody, kvôli ktorým sa vraj Khabib „trasie" pred odvetou.

Conor McGregor sa pred svojím návratom vrátil k prvému zápasu s Khabibom Nurmagomedovom a popisuje dôvody, kvôli ktorým sa vraj Khabib „trasie" pred odvetou.

Skutočnosť, že rivalitu medzi Conorom McGregorom a Khabibom Nurmagomedovom neukončí ich zápas na UFC 229, bola jasná ešte pred samotným uskutočnením duelu. Avšak udalosti, ktoré sa stali po skončení súboja, dodali tejto rivalite úplne nový rozmer a odveta je v podstate iba otázkou času.

Obaja bojovníci možno potrebujú víťazstvo len v jedinom zápase, aby sa uvoľnila cesta pre ich odvetný duel. Khabiba Nurmagomedova čaká súboj s Tonym Fergusonom, zatiaľ čo Conor McGregor sa už o dva týždne stretne s Donaldom Cerronem. Ak vyhrajú tieto zápasy, ešte tento rok môžeme oboch vidieť v jednej klietke.

Nurmagomedov bude môcť potvrdiť, že je najlepšou ľahkou váhou, McGregor zas bude chcieť svetu ukázať, že v prvom zápase ani zďaleka nepredviedol svoj celý potenciál. Aj keď Conor má vlastne oproti všeobecnému presvedčeniu trochu odlišný názor na priebeh prvého duelu.

Bodové lístky hovorili v prospech Nurmagomedova, ktorý vyhral prvé a druhé kolo. Tretie kolo sa pripisuje McGregorovi, no vo štvrtom kole už Khabib ukončil súboj submisiou. McGregor si ale zápas pamätá inak.

„Prvé kolo podľa mňa patrilo mne. Veď čo tam on spravil? Mal pozíciu na zemi, ale na údery som vyhral v pomere 3-ku-1. V druhom kole som nebol úplne sústredený, on tam iba pobehoval a trafil ten šťastný úder. Po tom momente mal výborný zbytok kola. Lenže čo sa stalo ďalej? Vyhral som tretie kolo," povedal McGregor v rozhovore pre The Mac Life.

Rovnako aj na štvrté kolo McGregor spomína ako na úspešné. Samozrejme, až do chvíle, kedy sa ocitol na zemi. „Vyhrával som v úvodných výmenách. Až dovtedy som vyhrával štvrté kolo."

McGregor pritom priznáva, že pred zápasom s Nurmagomedovom za sebou vôbec nemal ideálnu prípravu. „Bol to otrasný kemp. Nerešpektoval som ľudí, ktorí vo mňa veria. K tej príprave som nepristúpil zodpovedne. Napriek tomu som ten zápas zvládol takto a ešte som aj poslednými údermi toho večera trafil jeho pokrvného brata a bratranca."

Conor McGregor si dokonca myslí, že Khabib Nurmagomedov sa práve kvôli priebehu prvého zápasu obáva odvety a chce sa jej vyhnúť.

„Trasie sa, ten chlap sa trasie. Nechce to. Môže utekať, no nemôže sa schovať. Všetci to chcú vidieť. Chce to šéf, Dana (White) je za. Teším sa na to," hovorí McGregor.

Nachádzate sa tu:
Domov»MMA»Conor McGregor: Vyhrával som, Khabib sa trasie