Cibulková si vo Wimbledone zahrá na centrálnom dvorci, hrať bude aj Rybáriková

Dominika Cibulková.
Dominika Cibulková. (Autor: TASR/AP)
SITA|5. júl 2018 o 08:19

Jednu čaká dvojhra, druhú štvorhra.

LONDÝN. Vo štvrtý hrací deň hlavných súťaží na treťom grandslamovom turnaji sezóny Wimbledone budú v hre dve Slovenky - Dominika Cibulková sa predstaví v druhom kole dvojhry a Magdaléna Rybáriková v prvom kole štvorhry

Slovenský tenis má na slávnom turnaji v Londýne vo dvojhre už len Dominiku Cibulkovú. Skúsená hráčka nastúpi vo štvrtok na súboj druhého kola proti Britke Johanne Kontovej (22.) na centrálnom dvorci približne po 16.00.

Program Sloveniek:

<>

(druhé kolo dvojhry - druhý zápas na centrálnom dvorci, začiatok približne po 16.00)

<>
  • Magdaléna Rybáriková, Petra Martičová (SR, Chor.) - Lesley Kerkhoveová, Lidija Morozovová (Hol./Biel.)
<>

(prvé kolo štvorhry - prvý zápas na dvorci č. 9, začiatok zápasu o 12.40)

Predtým sa na centri od 14.00 odohrá súboj Kazacha Michaila Kukuškina s nasadenou dvojkou turnaja Španielom Rafaelom Nadalom.

Cibulková a Kontová odohrajú štvrtý vzájomný duel. Stav 2:1 mierne favorizuje 27-ročnú Britku s rodiskom v Sydney. Všetky tri doterajšie zápasy odohrali tieto dve tenistky proti sebe na tvrdom povrchu.

Cibulková uspela 7:6 (6), 7:5 na turnaji WTA v austrálskom Hobarte skraja roka 2016.

Rybáriková bude spoločne s Chorvátkou Petrou Martičovou bojovať o postup do druhého kola štvorhry. Ich súboj proti holandsko-bieloruskému páru Lesley Kerkhoveová, Lidija Morozovová sa začne ako prvý na dvorci číslo 9 o 12.40.

Rybáriková mala vo Wimbledone vysoké ambície aj vo dvojhre, ale ako vlaňajšia semifinalistka a nasadená devätnástka nezvládla súboj prvého kola proti Rumunke Sorane Cirsteovej /5:7, 3:6/.

Nachádzate sa tu:
Domov»Tenis»Wimbledon»Cibulková si vo Wimbledone zahrá na centrálnom dvorci, hrať bude aj Rybáriková