Chvíľu bol v bezvedomí, chcel hrať. Škrtel je po zranení v poriadku

Martin Škrtel bol po páde na hlavu chvíľu v bezvedomí.
Martin Škrtel bol po páde na hlavu chvíľu v bezvedomí. (Autor: SITA/AP)
SITA|9. mar 2015 o 08:12

Slovenského obrancu museli odniesť v stabilizovanej polohe na nosidlách s ochranným golierom na krku počas nedeľňajšieho stretnutia FA Cupu s Blackburnom.

LIVERPOOL. Martin Škrtel z FC Liverpool je v poriadku. Slovenského obrancu museli odniesť v stabilizovanej polohe na nosidlách s ochranným golierom na krku počas nedeľňajšieho stretnutia FA Cupu s Blackburnom (0:0).

"Všetko je v poriadku. Bol som chvíľu v bezvedomí, ale som rád, že nejde o nič vážne," napísal Škrtel na sociálnej sieti Instagram.

"Chcel som pokračovať v hre, ale podľa pravidiel mi to fyzioterapeuti nemohli dovoliť. Teraz ma čaká pár dní voľna s rodinou. Vďaka za podporu."

Podľa trénera Brendana Rodgersa by sa Škrtel mohol objaviť v nominácii na ďalší ligový zápas na budúci pondelok so Swansea.

Na štadióne Anfield sa obranca už v úvode duelu zrazil v súboji o vysokú loptu s útočníkom Blackburnu Rudym Gestedem. Pri páde na trávnik sa tvrdo udrel hlavou o zem.

Zranenie Martina Škrtela.

Zápas na pár minút prerušili, zdravotníci ošetrovali otraseného stopéra. Incident sa stal už v tretej minúte. A Slovák nebol schopný postaviť sa ani po siedmich minútach ošetrovania.

"Je v poriadku, no v nemocnici pre istotu absolvoval vyšetrenia. Ak by to bolo na ňom, tak by tam asi ani nešiel. Musí však dodržiavať pokyny našich lekárskych expertov," prezradil na pozápasovej tlačovej konferencii Rodgers.

"Z nosidiel kričal, že chce hrať. Počúvol som lekárov a vystriedal som ho. Myslím si, že bude môcť hrať v ďalšom stretnutí," doplnil pre BBC Radio 5.

Škrtela na trávniku nahradil v zostave Liverpoolu Kolo Touré.

V Anglicku uplatňujú v tejto sezóne nové pravidlo, podľa ktorého hráč so zranením hlavy a podozrením na otras mozgu musí opustiť povinne ihrisko a absolvovať lekársku prehliadku.

Nachádzate sa tu:
Domov»Futbal»Anglicko»Chvíľu bol v bezvedomí, chcel hrať. Škrtel je po zranení v poriadku