Chelsea v Moskve možno aj s uzdraveným triom

SITA|16. okt 2010 o 22:30

Tréner FC Chelsea Carlo Ancelotti dúfa, že pre utorňajší zápas F-skupiny Ligy majstrov proti Spartaku Moskva bude môcť rátať aj s trojicou uzdravených hráčov.

BIRMINGHAM. Tréner anglického futbalového veľkoklubu FC Chelsea Carlo Ancelotti dúfa, že pre utorňajší zápas F-skupiny Ligy majstrov 2010/2011 proti Spartaku Moskva bude môcť rátať aj s trojicou uzdravených hráčov: Salomonom Kalouom, Danielom Sturridgom a Alexom. Spomenuté trio nezasiahlo do sobotňajšieho duelu 8. kola Premier League, v ktorom "The Blues" remizovali na ihrisku Aston Villy 0:0.

"Nesťažujem sa na zranenia, mám k dispozícii veľmi dobrý káder. Momentálne to vyzerá tak, že Kalou, Sturridge a Alex by mohli v utorok nastúpiť. Múdrejší však budeme po nedeľňajšom tréningu," cituje talianskeho kormidelníka FC Chelsea oficiálna internetová stránka klubu zo Stamford Bridge.

Ako je známe, v F-skupine najprestížnejšej európskej klubovej súťaže figuruje aj slovenský majster MŠK Žilina, ktorý si v utorok zmeria sily s Olympique Marseille.


Nachádzate sa tu:
Domov»Futbal»Liga majstrov»Chelsea v Moskve možno aj s uzdraveným triom