Breznaník strelil svoj ôsmy gól, mal prsty aj v ďalších dvoch

Michal Breznaník.
Michal Breznaník. (Autor: TASR)
SITA|5. nov 2011 o 21:24

Liberec je po nekompletnom 13. kole na druhom mieste. Za vedúcou Spartou Praha, ktorá v sobotu zvíťazila v Olomouci 1:0, zaostáva o šesť bodov.

LIBEREC. Slovenský futbalový stredopoliar českého klubu Slovan Liberec Michal Breznaník prispel svojím ôsmym gólom v sezóne najvyššej českej súťaže Gambrinus ligy 2011/2012 k domácemu hladkému víťazstvu nad Českými Budějovicami 4:0.

Bývalý hráč Slovana Bratislava sa zapísal do streleckej listiny v 26. min, keď otvoril skóre stretnutia. Dvadsaťpäťročný ľavonohý futbalista sa zbavil protihráča a peknou strelou z voleja od žrde rozvlnil sieť za gólmanom hostí.

"Bol to pekný gól, vyšla mi akcia, trafil som to dobre. Vymenil som sa na pár minút so Šuralom, dostal som loptu, tak som to skúsil a bol z toho parádny gól. Pre nás je veľmi ťažké skórovať ako prví. Presadili sme sa v prvom polčase hneď trikrát, čo bolo veľmi dobré. Po zmene strán sme už hru kontrolovali," povedal rodák z Revúcej, ktorý bol aj pri presných zásahoch Gebreho Selassieho z 38. min a Nezmara zo 42. min.

Liberec je po nekompletnom 13. kole na druhom mieste. Za vedúcou Spartou Praha, ktorá v sobotu zvíťazila v Olomouci 1:0, zaostáva o šesť bodov. O prípadnom zisku titulu sa však v kabíne Slovana ešte údajne nehovorí. "Ešte je skoro, liga je dlhá. Vôbec sa o tom nerozprávame," poznamenal Breznaník.

Súvisiaci obsah

Nachádzate sa tu:
Domov»Futbal»Ďalšie súťaže»Breznaník strelil svoj ôsmy gól, mal prsty aj v ďalších dvoch