Raperi a zápasníci MMA v boxerskom ringu. Je tu Fight Night Challenge 2

Majk Spirit a Separ budú boxovať v hlavnom zápase večera.
Majk Spirit a Separ budú boxovať v hlavnom zápase večera. (Zdroj: SvetMMA)
SvetMMA|3. jún 2022 o 11:00 (aktualizované 3. jún 2022 o 18:20)

Osobnosti vstúpia do boxerského ringu.

BRATISLAVA. V piatok sa v slovenskom hlavnom meste koná boxerské podujatie Fight Night Challenge. V priestoroch Národného tenisového centra v Bratislave budú boxovať známe osobnosti a zápasníci MMA.

Galavečer sa začína v piatok 3. júna o 18:00. Vysielať sa bude cez platený prenos na stránkach organizácie. Na Sportnete budeme sledovať všetky výsledky online.

V hlavnom zápase večera sa stretnú raperi Majk Spirit a Separ. Pre oboch pôjde o debut v ringu. Na zápas sa pripravovali v uplynulých mesiacoch.

Na karte je aj hviezdny zápasník MMA a bývalý šampión Bellatoru Attila Végh. Slováka čaká tretí vzájomný súboj s Američanom Emanuelom Newtonom.

Ich predošlé duely sa uskutočnili podľa pravidiel MMA práve v organizácii Bellator. Vyrovnané skóre 1:1 teraz rozseknú v klasickom boxe.

Do ringu sa už po tretí raz postaví tiež Patrik "Rytmus" Vrbovský. V súboji, ktorý sprevádzajú posmešné odkazy na sociálnych sieťach, bude zápasiť s Molochom Vlavo.

V zápasoch sa predstavia tiež známi slovenskí zápasníci Samuel "Pirát" Krištofič a Vlasto Čepo. Spoločné nezhody si v ringu vyriešia českí reprezentanti Petr Kareš a Alex Cverna. Nechýbajú ani Jany Landl, Matúš "Yael" Kolarovský či Tommy Zold.

Ide o druhé podujatie organizácie Fight Night Challenge. Prvé sa uskutočnilo v závere roka 2021. Aj vtedy boxovali na štartovke Végh či Rytmus.

Štartová listina Fight Night Challenge 2

9. Majk Spirit - Separ HLAVNÝ ZÁPAS VEČERA /online prenos/

8. Attila Végh - Emanuel Newton /online prenos/

7. Rytmus - Moloch Vlavo /online prenos/

6. Samuel Krištofič - Matej Király /online prenos/

5. Refew - Flexking /online prenos/

4. Patr Kareš - Alexandr Cverna /online prenos/

3. Jany Landl - Matúš Kolarovský

2. Vlasto Čepo - Patrik Jevický /online prenos/

1. Tommy Zold - Filip Hačko

Nachádzate sa tu:
Domov»MMA»Raperi a zápasníci MMA v boxerskom ringu. Je tu Fight Night Challenge 2