Boston nevzdáva boj o play-off, Chára hrá so sebazaprením

Zdeno Chára hrá v závere základnej časti so sebazaprením. O zdravotných problémoch však odmieta hovoriť.
Zdeno Chára hrá v závere základnej časti so sebazaprením. O zdravotných problémoch však odmieta hovoriť. (Autor: TASR/AP)
SITA|10. apr 2015 o 10:40

Boston je pred koncom základnej časti v náročnej pozícii. Ak chce postúpiť do play-off, musí vyhrať a čakať na zakopnutie súperov.

SUNRISE. Obranca a kapitán hokejistov Bostonu Bruins Zdeno Chára hrá v závere základnej časti len so sebazaprením. V predchádzajúcich súbojoch ho zasiahol puk do ľavého členka a podľa všetkého cíti bolesť. Pri chôdzi totiž kríva.

Hovoriť o zdravotných problémoch však odmieta. Najvyšší muž NHL veľmi chce pomôcť svojmu tímu postúpiť do play-off.

Ak chcú postúpiť, musia vyhrať

Bruins však prehrali v stredu vo Washingtone a vo štvrtok aj s Floridou. "Mám sa dobre. A vy?" odvetil Chára na otázku Boston Herald o svojom súčasnom zdravotnom stave. Odmietol aj povedať, že je niečo zlé.

"Viete, ako to teraz chodí. Nebudeme o tom hovoriť. Takto to chodí," povedal skúsený obranca.

Na Boston čaká v sobotu posledný zápas základnej časti, ak chce postúpiť do play-off, musí vyhrať nad Tampou Bay. V hre sú ešte dve miestenky do play-off, momentálne sú o ne traja záujemcovia.

Ostatné tímy nesleduje

Bruins sú o bod za Pittsburghom, ktorý má ešte dva zápasy, a dva za Ottawou. Na vybojovanie si play-off potrebujú vyhrať a čakať na zakopnutie konkurentov.

Vo štvrtok Bruins nepomohol tím New York Rangers, ktorý bez viacerých opôr prehral s Ottawou 0:3.

"Nesledujem, čo robia iné tímy. Zvyčajne sa niečo podobné robí vo väčšine tímov. My sa musíme sústrediť len na seba," dodal Chára.

Nachádzate sa tu:
Domov»Hokej»NHL»Boston nevzdáva boj o play-off, Chára hrá so sebazaprením