Berlusconi chce Ševčenka, v utorok bude držať palce Interu

SITA|11. mar 2008 o 13:33

MILÁNO 11. marca (SITA) - Prezident talianskeho futbalového klubu AC Miláno Silvio Berlusconi potvrdil, že nikdy nemal záujem priviesť do tímu Ronaldinha z FC Barcelona, ukrajinského útočníka Andrija ...

MILÁNO 11. marca (SITA) - Prezident talianskeho futbalového klubu AC Miláno Silvio Berlusconi potvrdil, že nikdy nemal záujem priviesť do tímu Ronaldinha z FC Barcelona, ukrajinského útočníka Andrija Ševčenka by však veľmi rád videl opäť na San Sire. "Ronaldinho nikdy nebol predmetom nášho záujmu, pretože vieme, že hráč jeho parametrov nie je pre náš klub potrebný. V kádri už máme podobných, Kaká a Pato majú rovnaké kvality," povedal Berlusconi a dodal: "Hľadáme útočníka svetovej triedy a veríme, že Ševčenko ním stále je. Má fyzické danosti a stále ho máme v srdci."

Dosť prekvapujúce vyjadrenie pridal Berlusconi na margo utorňajšieho odvetného osemfinálového duelu Inter Miláno - FC Liverpool: "Samozrejme, že budem podporovať Inter. Som rodákom z Milána a radšej podporím v boji o postup klub Massima Morattiho."


Nachádzate sa tu:
Domov»Futbal»Taliansko»Berlusconi chce Ševčenka, v utorok bude držať palce Interu