Bayern vytrestal kritiku Olivera Kahna do vlastných radov

SITA|11. dec 2007 o 16:26

MNÍCHOV 11. decembra (SITA, AFP) - Nemecký futbalový klub Bayern Mníchov nečakane vyradil z kádra na záverečný bundesligový duel tohto kalendárneho roka kapitána tímu Olivera Kahna. Bývalý reprezentačný ...

MNÍCHOV 11. decembra (SITA, AFP) - Nemecký futbalový klub Bayern Mníchov nečakane vyradil z kádra na záverečný bundesligový duel tohto kalendárneho roka kapitána tímu Olivera Kahna. Bývalý reprezentačný brankár si z "disciplinárnych dôvodov" nezahrá v sobotnom dueli s Herthou Berlín a k tomu zaplatí do pokladnice pokutu 25 000 eur. Trest udelil 38-ročnému veteránovi tréner Ottmar Hitzfeld, ale konkrétne príčiny zostali zamknuté v klubovej "kuchyni".

Podľa dohadov v nemeckej tlači si však impulzívny gólman vyslúžil disciplinárne opatrenia za svoje pondelkové komentáre na adresu chabého ofenzívneho prejavu mužstva v sobotnom bezgólovom zápase s Duisburgom. Kahn si zobral na paškál dvojicu legionárov a najväčšie posily z letného prestupového obdobia Francka Ribéryho a Lucu Toniho. "Máme v mužstve jedného či dvoch hráčov, ktorí by si mali konečne uvedomiť, že predviesť dva alebo tri dobré zápasy nestačí. Bayern nie je Marseille ani Fiorentina, my sa musíme porovnávať s AC Miláno, Realom Madrid, Manchestrom United alebo FC Barcelona. Mali by svoju výkonnosť ustáliť," povedal nahnevaný Kahn.


Nachádzate sa tu:
Domov»Futbal»Nemecko»Bayern vytrestal kritiku Olivera Kahna do vlastných radov