Arsenal získal brazílskeho reprezentanta Andreho Santosa

Nemec Christian Träsch (vľavo) a Brazílčan Andre Santos počas priateľského futbalového zápasu medzi Nemeckom a Brazíliou 10. augusta 2011 v Stuttgarte.
Nemec Christian Träsch (vľavo) a Brazílčan Andre Santos počas priateľského futbalového zápasu medzi Nemeckom a Brazíliou 10. augusta 2011 v Stuttgarte. (Autor: TASR)
TASR|31. aug 2011 o 16:53

Anglický futbalový prvoligista Arsenal Londýn zareagoval na slabý štart sezóny a do svojich služieb získal brazílskeho reprezentanta Andreho Santosa z Fenerbahce Istanbul.

Dvadsaťosemročný ľavý obranca Andre Santos odohral v drese kanárikov 22 stretnutí.

LONDÝN. Anglický futbalový prvoligista londýnsky FC Arsenal zareagoval na slabý štart sezóny a do svojich služieb získal brazílskeho reprezentanta Andreho Santosa z Fenerbahce Istanbul.

"Santos je kvalitný hráč. Skvele bráni a môže tiež pomôcť v útoku. Má skúsenosti v Lige majstrov aj brazílskej reprezentácii", povedal tréner kanonierov Arsene Wenger. Dvadsaťosemročný ľavý obranca odohral v drese kanárikov 22 stretnutí.

Okrem Santosa posilnilo vedenie klubu v posledný deň prestupového obdobia obranné rady tímu nemeckým reprezentačným stopérom Petrom Mertesackerom. Dvadsaťšesťročný urastený (198 cm) hannoverský rodák prichádza do britskej metropoly z nemeckého Werderu Brémy za 8 miliónov libier.

Nachádzate sa tu:
Domov»Futbal»Anglicko»Arsenal získal brazílskeho reprezentanta Andreho Santosa