Anglickým mužstvám mám stále čo ponúknuť, tvrdí S. Varga

SITA|2. jún 2008 o 12:59

LONDÝN 2. júna (SITA) - Bývalý slovenský futbalový reprezentant Stanislav Varga by chcel naďalej pokračovať vo svojej kariére na Britských ostrovoch. Jeho doterajší zamestnávateľ, anglický prvoligový ...

LONDÝN 2. júna (SITA) - Bývalý slovenský futbalový reprezentant Stanislav Varga by chcel naďalej pokračovať vo svojej kariére na Britských ostrovoch. Jeho doterajší zamestnávateľ, anglický prvoligový klub AFC Sunderland, odmietol predĺžiť zmluvu s 35-ročným stopérom, ktorý jarnú časť sezóny 2007/08 strávil na hosťovaní v FC Burnley. "Viem, že sa už blíži koniec mojej kariéry, stále si však myslím, že aj vzhľadom na množstvo mojich skúseností mám čo ponúknuť viacerým anglickým mužstvám. Veľmi rád by som zostal v Británii, aj keď mám ponuku aj z inej krajiny," cituje slová rodáka z Lipian britský denník The Shields Gazette.

Pre Vargu sa sezóna 2007/2008 predčasne skončila už v polovici marca vinou vleklého zranenia pravej nohy. Indispozícia si o mesiac neskôr po zlyhaní liečby injekciami napokon vyžiadala operáciu. Bývalý hráč Tatrana Prešov, Slovana Bratislava, Sunderlandu (jeho prvé miestne pôsobenie), West Bromwichu Albion a Celticu Glasgow nebol "Clarets" k dispozícii v ostatných siedmich dueloch v druhej najvyššej súťaži, The Championship.


Nachádzate sa tu:
Domov