Chovan predviedol bravúrny blafák. Vedel, že fintu brankár nepozná

	
Radosť hráčov zo Slovenska po vyrovnávajúcom góle počas hokejového zápasu Kaufland Cup 2019 medzi Slovensko - Bielorusko. Bratislava, 7. február 2019.
Radosť hráčov zo Slovenska po vyrovnávajúcom góle počas hokejového zápasu Kaufland Cup 2019 medzi Slovensko - Bielorusko. Bratislava, 7. február 2019. (Autor: Brano Bibel SITA)
Juraj Berzedi|8. feb 2019 o 00:25

Slováci zvíťazili, ale dlho sa trápili.

BRATISLAVA. Kto by nechcel hrať na domácom šampionáte? To je veta, ktorú slovenskí hokejisti v tejto sezóne hovoria často.

Aj fanúšikovia sú v očakávaní. Do začiatku majstrovstiev sveta na Slovensku ostávajú ešte tri mesiace. Generálkou na šampionát je Kaufland cup v Bratislave.

Slovenskí hokejisti v prvom zápase zvíťazili nad Bieloruskom 2:1 po predĺžení, ale proti priemernému súperovi nepodali presvedčivý výkon.

A fanúšikovia? Na zápas ich neprišlo ani štyritisíc.

Chovan vedel, že to brankár nepozná

Hokej i atmosféra v prvých dvoch tretinách boli vlažné. V tretej časti sa to výrazne zlepšilo po vyrovnávajúcom góle Radovana Puliša.

A všetko gradovalo v predĺžení a samostatných nájazdoch.

V predĺžení mali Slováci i šťastie, keď po bieloruských strelách dvakrát za brankárom Andrejom Košarišťanom zvonili žŕdky.

Kaufland Cup 2019: Pozrite si momentky zo zápasu Slovensko - Bielorusko: fotogaléria

8.2.2019

V nájazdoch však bol Košarišťan famózny a nepustil za svoj chrbát ani jeden puk.

Naopak, blafáky Michala Chovana a Libora Hudáčka postavili divákov zo sedadiel a zabezpečili Slovákom dva body.

Najmä technické zakončenie Zvolenčana Chovana bolo bravúrne. V plnej rýchlosti naznačil najskôr blafák do bekhendu, čím zmiatol bieloruského brankára. Potom šikovne zabrzdil a puk dopravil do odkrytej bránky.

Nachádzate sa tu:
Domov»Hokej»Reprezentácie»Chovan predviedol bravúrny blafák. Vedel, že fintu brankár nepozná