Zlatan zostane v klube aj v budúcej sezóne, vyhlásil Mourinho

V predchádzajúcom kole na ihrisku Swansea strelil Zlatan Ibrahimovič (vpravo) z Manchestru United dva góly. Presadí sa aj v zápase proti londýnskemu Arsenalu?
V predchádzajúcom kole na ihrisku Swansea strelil Zlatan Ibrahimovič (vpravo) z Manchestru United dva góly. Presadí sa aj v zápase proti londýnskemu Arsenalu? (Autor: TASR/AP)
SITA|23. nov 2016 o 16:12

Skúsený Švéd podpísal zmluvu s Manchestrom United na jeden rok s ročnou opciou.

MANCHESTER. Anglický futbalový klub Manchester United má v úmysle uplatniť si ročnú opciu obsiahnutú v kontrakte švédskeho útočníka Zlatana Ibrahimoviča a predĺžiť vzájomnú spoluprácu o sezónu 2017/2018.

Tréner United José Mourinho o tom informoval počas tlačovej konferencie pred štvrtkovým domácim zápasom proti holandskému Feyenoordu Rotterdam v základnej A-skupine Európskej ligy 2016/2017.

Referuje verifikované twitterové konto ManUtd.

Tridsaťpäťročný kanonier Ibrahimovič prišiel v lete na Old Trafford ako voľný hráč po pôsobení v Paríži Saint-Germain. V aktuálnej sezóne odohral za United sedemnásť zápasov a strelil osem gólov.

"Zlatanova situácia je jednoduchá. Má zmluvu na rok plus rok, zrealizujeme aj jeho druhú sezónu v tomto klube," cituje Mourinha klubový web.

"Je šťastný a miluje svoj život hráča Manchestru. Je to možno posledná veľká výzva jeho úžasnej kariéry, takže by bolo preňho skvelé byť tu ďalších osemnásť mesiacov a potom je na ňom, ako sa rozhodne o svojej budúcnosti."

Zlatan Ibrahimovič zareagoval: "Cítim sa dobre a sviežo, ak to tak bude naďalej, pravdepodobne bude aj druhá sezóna," prezradil.

Nachádzate sa tu:
Domov»Futbal»Anglicko»Zlatan zostane v klube aj v budúcej sezóne, vyhlásil Mourinho