Tréner McGregora reaguje na prestup Pudilovej do UFC a chváli Oktagon

John Kavanagh.
John Kavanagh. (Zdroj: OKTAGON MMA)
SvetMMA|29. máj 2022 o 11:11

Oktagon si pochvaľuje.

DUBLIN. Včerajší prestup českej bojovníčky zmiešaných bojových umení Lucie Pudlovej do najlepšej svetovej ligy UFC neostal bez povšimnutia.

A zatiaľ čo sa sociálnymi sieťami šírili prajné komentáre a odkazy od fanúšikov, vyjadriť sa rozhodol aj hlavný tréner írskeho tímu Straight Blast Gym John Kavanagh.

Kavanagh, ktorý sa vo svete MMA preslávil najmä spoluprácou s hviezdnym Conorom McGregorom, trénuje Pudilovú od jesene minulého roka.

Oktagon odporúča aj ďalším bojovníkom

Kavanagh v príspevku na Instagrame pochválil Pudilovú, pričom neváhal vyzdvihnúť ani jej dnes už bývalého zamestnávateľa, a to najväčšiu domácu organizáciu Oktagon MMA.

45-ročný tréner v závere poradil talentovaným zápasníkom na "starom kontinente", aby sa nebáli predstaviť na turnajoch Oktagonu.

„Gratulujem Lucii k zmluve s UFC. Bola to skutočná radosť s ňou pracovať v uplynulých mesiacoch. Veľké ďakujem rovnako patrí Oktagonu, ktorý sa ukázal ako fantastická platforma na získanie toľko potrebných víťazstiev na ceste späť do svetových organizácií.

Správali sa k nám neuveriteľne dobre, o platových podmienkach nehovoriac. Všetkým bojovníkom z Európy by som Oktagon len rád doporučil, nesnažia sa ťa oklamať a nútiť do nezmyselných vecí,“ uviedol renomovaný kouč.

Nachádzate sa tu:
Domov»MMA»Tréner McGregora reaguje na prestup Pudilovej do UFC a chváli Oktagon