Letná dovolenka sa odkladá. Pudilovú čaká v UFC dôležitý súboj

Lucie Pudilová.
Lucie Pudilová. (Zdroj: Facebook/Lucie Pudilová)
SvetMMA|14. máj 2024 o 14:05

Do klietky vstúpi tento rok prvýkrát.

PRAHA. Česká bojovníčka Lucie Pudilová má naplánovaný ďalší zápas. Už 20. júla by sa mala predstaviť na podujatí UFC Fight Night 244, ktoré sa uskutoční v stredisku UFC Apex v Las Vegas.

Jej súperkou bude Brazílčanka Luana Carolina, ktorá v UFC absolvovala osem zápasov s bilanciou piatich výhier a troch porážok. Celkovo má brazílska bojovníčka na konte desať výhier a štyri porážky, pričom štyri súboje dokázala ukončiť pred limitom.

Pudilová naposledy zápasila v novembri minulého roka, keď podľahla na body Argentínčanke Ailin Perez. Po dueli obvinila súperku z použitia infúzie po náročnom zhadzovaní váhy.

"Tento zápas bol pre mňa veľmi náročný. Súperka sa po podaní infúzie (čo je v UFC nelegálne) vrátila silnejšia. Som si vedomá toho, aké úsilie som vynaložila do svojho zápasového kempu pre tento zápas.

Bola som dobre pripravená, počúvala som svojich trénerov a plánom bolo neisť na zem, ale udržať zápas v postoji, kde bolo cieľom tlačiť. To som ukázala v treťom kole. Boj bol pre mňa nebezpečný, pretože som cítila, že moja súperka má obrovskú váhovú výhodu aj s pomocou infúzie," nechala sa Pudilová počuť po zápase s Perez.

Aktuálne má Lucie Pudilová na konte dve prehry v rade. Ďalšia porážka by mohla znamenať koniec v UFC, a preto je duel pre českú bojovníčku nesmierne dôležitý.

UFC Fight Night 244: Štartovka (zápasy oznámené k 14.5.2024)

Kurt Holobaugh vs. K. Kruschewsky

Doo Ho Choi vs. Bill Algeo

Brad Tavares vs. Jun Yong Park

Loik Radzhabov vs. Trey Ogden

Hyder Amil vs. J. Lee

Brian Kelleher vs. Cody Gibson

Luana Carolina vs. Lucie Pudilová

Tracy Cortez vs. M. Maverick

Nachádzate sa tu:
Domov»MMA»Letná dovolenka sa odkladá. Pudilovú čaká v UFC dôležitý súboj